Du har {{cart.length}} hold i kurven

Reservation udløber om {{timeoutString}}

FAMILIETID I FOKUS

Er du gravid? Skriger din nybagte morkrop på kvalitetstid og styrke? Er far gået på barsel? Savner din baby at udveksle hvin og fedtede high fives med andre småfolk? Eller har dit større barn brug for at tumle i lunt vand? Uanset hvilke ønsker din familie har til fritidsaktiviteter, så har FOKUS et bredt udvalg til jeres behov.

Vi tilbyder alt fra skånsom yoga eller bassintræning for din gravide krop til et træningsfokus på, hvordan du får mave, ryg, baller og bækkenbund i form igen og får ejerskabet over din krop tilbage. Og trænger du eller far til en tur ud af husets natteroderi og blevask, så er babyfitness i vand måske noget for jeres lille mirakel.

Vi tilbyder et hyggeligt lille varmtvandsbassin centralt i Vejgaard og en kompetent underviser, der står klar til at give jer en tryg og god vandoplevelse sammen med jeres baby. Eller I kan aktivere jeres lidt større børn til plask og leg i vand, hvor der er fart over vandoverfladen og leg på en sikker vanddybde á 1, 25 m.

Tag også din mindste med til Baby and Me Yoga, hvor der ro og plads til velvære og amning undervejs. Eller hvad med at medbringe hele mødregruppen til Stimulerende leg med din baby. Her kan I hoppe, danse og synge Tju-bang chokolademand lige så tosset I vil, uden andre griner af jer. Jo, baby griner en del og får stimuleret sine sanser sammen med ligesindede.

Du kan også parkere barnevognen og barselshjernen i det kreative hjørne i vores nye keramikværksted, KERAMIKKEN, og omfavne kvalitetstiden med både ler og baby i lækre omgivelser. Og når så lille er blevet stor, og konfirmationstiden nærmer sig, kan du som forældre score billige point til Fars fede flettekursus. Her lærer du tricks til håropsætning i et fint fletværk.


FOKUS Folkeoplysning
Strandvejen 19, 1. sal
9000 Aalborg
Telefon: 99 30 10 00
Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk
Facebook Instagram LinkedIn YouTube