Du har {{cart.length}} hold i kurven

{{shoppingCartTextDefinitions.timeoutExpireNote}} {{timeoutString}}

FAMILIETID I FOKUS

Har din gravide krop brug for skånsom yoga? Skriger din nybagte morkrop på kvalitetstid med yoga og mulighed for at amme baby undervejs? Vil far krydre sin barsel med stimulerende leg med baby? Og savner baby at udveksle hvin og fedtede high fives med andre småfolk? Eller har dit større barn brug for at tumle i lunt vand? Uanset hvilke ønsker din familie har til fritidsaktiviteter, så har FOKUS et udvalg til jeres behov.

Vand: I vores hyggelige, lille varmtvandsbassin centralt i Vejgaard møder du kompetente undervisere, der sikrer trygge vandoplevelser for dig og din familie. Giv jeres baby en god motorisk start til Babyfitness i vand. Eller aktivér jeres lidt større børn til Plask og leg i vand, hvor der er hold op til 6-års alderen. Her er fart over vandoverfladen og leg på en sikker vanddybde á 1, 25 m. Er du gravid, har vi til Bassintræning for gravide med konditionstræning og god muskelkontrol, som bliver en væsentlig del af din fødselsforberedelse.

Yoga: Yoga er godt for dig, der er gravid og dig, der har født. I begge tilfælde hjælper vi dig med at finde velvære og balance i krop og sind på rejsen ind i dit moderskab. Til yoga for gravide styrker øvelserne de dele af kroppen, der er under størst forandring, fokuserer på større rummelighed og dæmper hovedets lange lister med krav til os selv. På holdet efterfødselsyoga oplever du træningen som din kvalitetstid, uden at skulle undvære baby undervejs. Her er plads til amning og bleskift. Baby vil blive inddraget som vægt og bliver stimuleret, mens du får mave, baller og bækkenbund i form igen og tager overskab over din seje morkrop.

Leg og bevægelse: Trænger du eller din partner til en tur ud af husets natteroderi og blevask, så er Stimulerende leg med baby måske noget for jeres lille mirakel. Her kan I hoppe, danse og synge Tju-bang chokolademad lige så tosset I vil, uden andre griner af jer. Jo, baby griner en del og får stimuleret sine sanser sammen med ligesindede. Eller hvad med at medbringe hele mødregruppen og skabe nogle gode minder og relationer sammen.

Du kan også parkere barnevognen og barselshjernen i det kreative hjørne i vores nye keramikværksted, KERAMIKKEN, og omfavne kvalitetstiden med både ler og baby i lækre omgivelser til Keramik på barsel. Og når så lille er blevet stor, og konfirmationstiden nærmer sig, kan du som forældre score billige men vigtige point til Fars fede flettekursus. Her lærer du tricks til håropsætning i et fint fletværk.

Få info om de nyeste hold, workshops og events direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her: http://eepurl.com/hgyZbfFOKUS Folkeoplysning
Strandvejen 19, 1. sal
9000 Aalborg
Telefon: 99 30 10 00
Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk
Facebook Instagram LinkedIn YouTube