Du har {{cart.length}} hold i kurven

{{shoppingCartTextDefinitions.timeoutExpireNote}} {{timeoutString}}

KULTURKLUBBEN

Vidste du, at det, at indgå i et fællesskab har stor betydning for vores mentale sundhed, og påvirker vores levetid? Som menneske har vi brug for at opleve, at vi er en del af noget. Vort liv beriges af kontakt med andre. Når vi møder andre i anerkendende fællesskaber, løftes vore øjne og vor krop får en ny holdning og udstråling, og vi får ny energi.

Derfor er det godt at være sammen. Det ved vi i KulturKlub FOKUS, og det er grundstenen for klubben. Vort program har som dets primære mål at bringe os sammen, dernæst at opløfte os ved oplysning. Smag engang på det forunderlige ord: oplysning. Det bærer en smuk dobbelthed: at vi kommer op ved viden og at vor viden lyser ud til andre og ind i os selv.

KulturKlub FOKUS har mere end 15 år bag sig. Vi har fået mange erfaringer og flere samarbejdspartnere over årene. I dette program ser I udbyttet af dette vedholdende arbejde. Vi holder fast ved, at vi mennesker har en barnlig nysgerrighed livet igennem. En appetit på at møde spændende personer, der bærer nye og gamle historier og oplevelser, de gerne vil dele med os. Det er vort ene grundstof. Et andet grundstof er vores trang og vilje til fællesskab: Til at være sammen, tage os tid til at hilse og opleve genkendelse, drikke en kop kaffe eller spise sammen.

Vi prøver at være andet og mere end et kursus eller et foredrag. Vi skal forsøge at skabe et fællesskab, hvor vi oplever os som en del af et nyt fællesskab. Et sted hvor vi hører til! Måske er du allerede en del af vort fællesskab. Måske har du ikke været en del af vor kreds. Du er velkommen. Vi er alle velkomne.

Lars Bang Jensen

 

NYHED! Nemmere tilmeldig via:
FOKUSAALBORG.NEMTILMELD.DK
Her finder du en overskuelig oversigt over alle Kulturklubbensarrangementer, og du kan nemt tilføje alt du ønsker at deltage i til kurven og gennemføre betalingen. 

 

Bemærk
De fleste gratis arrangementer kræver tilmelding.

 

Guide til tilmelding: Tryk på linket her. Tryk på det arrangement du ønsker at tilmelde - vælg pris i højre side - læg i kurv. Ønsker du at tilmelde flere arrangementer trykker du på Forside øverst på siden og herefter kan du tilføje flere arrangementer til kurven. Bemærk at arrangementerne er inddelt i kategorier, som følger det trykte program. Når du har alt i kurven trykker du foretag tilmelding og indtaster dine oplysninger. Herefter vælger du betalingsmetode og gennemfører din bestilling. Du vil inden for kort tid modtage en kvittering på mail. 

Hvis du oplever udfordringer med tilmeldingen, har spørgsmål til programmet eller andet. Tlf. 99 30 10 00 eller på mail: info@fokus-folkeoplysning.dk.

 

Her finder du programmet: 
Efterår 2022 - online version - tryk her

Arrangementsoversigten finder du her

Det trykte program kan afhentes fra uge 32 kl 10.00 i FOKUS' administration Strandvejen 19, 1. sal. 9000 Aalborg, og på biblioteket i Aalborg umiddelbart efter.

 

ALLE KAN MELDE SIG IND

Som medlem af KulturKlub FOKUS får du en række arrangementer i medlemspakken. Medlemskabet giver dig også RABAT på en lang række andre spændende og unikke oplevelser. Tilmeld dig nyhedsbrevet, og få løbende info på mail omkring ekstra arrangementer, aflysninger og meget mere.

OBS! Flere arrangementer publiceres løbende gennem hele sæsonen. Hold øje med vores nyhedsbrev og Facebook-gruppen: KulturKlub FOKUS

 FOKUS Folkeoplysning
Strandvejen 19, 1. sal
9000 Aalborg
Telefon: 99 30 10 00
Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk
Facebook Instagram LinkedIn YouTube