KulturKlub FOKUS

Det var vor idé at skabe et nyt fællesskab, og det skulle ske under den paraply vi kalder folkeoplysning. Et fællesskab hvor vi sammen oplevede nye ting, mødte spændende mennesker med noget på hjertet, kom steder vi måske ikke havde dristet os hen tidligere. Vi ville forsøge at være mere end et engelskhold… Målet var at samle mennesker, for at give dem muligheden for at føle, at de igen hørte til et sted. Et sted der bevægede dem, ved det vi mødte, og ved, at vi fik oplevelsen af, at vi stadigt kan indgå i nye og spændende fællesskaber. KulturKlub FOKUS har nu eksisteret i mere end 10 år. De senere år har mellem 750 og 1000 medlemmer hver sæson tegnet, eller fornyet, deres medlemskab af KulturKlub FOKUS, fordi at de fandt glæde ved vort tilbud. Tak for denne tillid!

Vort program er et resultat af mange kræfters samvirke. Vi møder megen velvilje hos byens forskellige aktører, fordi de kender vore medlemmer som interesserede og behagelige gæster, og som nogle, de gerne ser komme igen. På den måde er det en fornøjelse at tilrettelægge og afvikle programmet og derfor er der også en god handel at gøre, ved at være medlem hos os, fordi vi får mange oplevelser for en fair pris.

Et medlemskab koster 399 kr., hvis du er pensionist og bor i Aalborg kommune, mens øvrige må betale 750 kr. for et medlemskab. Medlemskabet gør, at du uden yderligere betaling kan deltage i de aktiviteter, der indgår i ”Medlemspakken” og herudover giver medlemskabet også ofte en rabat ved de øvrige arrangementer, der er tilrettelagt. Du kan godt invitere en ven eller veninde med, men må så betale den ordinære pris for vedkommende.

/Lars Bang 


KulturKlub FOKUS invitere i efteråret 2020
Til en række spændende arrangementer - Af hensyn til Covid19 restriktioner, har vi taget vores forholdsregler og der er i denne sæson tilmelding til alle vores arrangementer.

Husk medlemspakken er GRATIS for dig så snart du har betalt medlemsgebyret. TILMELD DIG KULTURKLUBBEN HER.
(Du kan klikke på titlerne her under og gå direkte til tilmelding - i bunden af siden finder du den i en printervenlig oversigt)

(Vi tager forbehold for ændringer og trykfejl) 

MEDLEMSSKABET FRA 399* DU KAN TILMELDE DIG HER

Medlems-beviser udleveres ved gratis-arrangementerne, eller kan afhentes på kontoret.
*Prisen forudsætter at du er fyldt 65 år eller er førtidspensionist og bosiddende i Aalborg Kommune. For andre er prisen kr. 750,- 

-----------------------------------------------------------------------------------------

Som medlem af KulturKlub FOKUS får du:

  • Medlemspakken
  • Rabat på ca. 30 kulturelle arrangementer (Medlemskab dokumenteres ved køb.)

 

Læs programmet her:

 

Fokus Folkeoplysning - Strandvejen 19 - 9000 Aalborg - Tlf. 99 30 10 00 - Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk - CVR: 88 04 30 14

;