Du har {{cart.length}} hold i kurven

Reservation udløber om {{timeoutString}}

KULTURKLUBBEN

KulturKlub FOKUS har mere end 15 år bag sig. Vi har fået mange erfaringer og flere samarbejdspartnere over årene. I dette program ser I udbyttet af dette vedholdende arbejde. Vi holder fast ved, at vi mennesker har en barnlig nysgerrighed livet igennem. En appetit på at møde spændende personer, der bærer nye og gamle historier og oplevelser, de gerne vil dele med os. Det er vort ene grundstof. Et andet grundstof er vores trang og vilje til fællesskab: Til at være sammen, tage os tid til at hilse og opleve genkendelse, drikke en kop kaffe eller spise sammen.

Vi prøver at være andet og mere end et kursus eller et foredrag. Vi skal forsøge at skabe et fællesskab, hvor vi oplever os som en del af et nyt fællesskab. Et sted hvor vi hører til! Måske er du allerede en del af vort fællesskab. Måske har du ikke v ret en del af vor kreds. Du er velkommen. Vi er alle velkomne.

Vi har sammensat et program, som vi tror er noget for dig. Vi håber, at efter efteråret byder på nye vilkår for at mødes. Vi savner vort fællesskab. Vi savner at være sammen. Her har du vor indbydelse til efter ret 2021.

Tak for jeres opbakning

Lars Bang Jensen

 

ALLE KAN MELDE SIG IND

Som medlem af KulturKlub FOKUS får du en række arrangementer i medlemspakken. Medlemskabet giver dig også RABAT på en lang række andre spændende og unikke oplevelser. Tilmeld dig nyhedsbrevet, og få løbende info på mail omkring ekstra arrangementer, aflysninger og meget mere.

OBS! Flere arrangementer publiceres løbende gennem hele sæsonen. Hold øje med vores nyhedsbrev og Facebook-gruppen: KulturKlub FOKUS.

 

Tilmeld dig KulturKlubben direkte her.

 

Se efterårsprogrammet 2021 her.

Find den print-venlig oversigt over alle arrangementer her.

FOKUS Folkeoplysning
Strandvejen 19, 1. sal
9000 Aalborg
Telefon: 99 30 10 00
Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk
Facebook Instagram LinkedIn YouTube