Du har {{cart.length}} hold i kurven

{{shoppingCartTextDefinitions.timeoutExpireNote}} {{timeoutString}}

KULTURKLUBBEN

KulturKlub FOKUS har mere end 15 år bag sig. Vi har fået mange erfaringer og flere samarbejdspartnere over årene. I dette program ser I udbyttet af dette vedholdende arbejde. Vi holder fast ved, at vi mennesker har en barnlig nysgerrighed livet igennem. En appetit på at møde spændende personer, der bærer nye og gamle historier og oplevelser, de gerne vil dele med os. Det er vort ene grundstof. Et andet grundstof er vores trang og vilje til fællesskab: Til at være sammen, tage os tid til at hilse og opleve genkendelse, drikke en kop kaffe eller spise sammen.

Vi prøver at være andet og mere end et kursus eller et foredrag. Vi skal forsøge at skabe et fællesskab, hvor vi oplever os som en del af et nyt fællesskab. Et sted hvor vi hører til! Måske er du allerede en del af vort fællesskab. Måske har du ikke v ret en del af vor kreds. Du er velkommen. Vi er alle velkomne.

 Vi håber på din fortsatte opbakning i en tid, hvor det brede kulturliv trænger til støtte og opmærksomhed.

Lars Bang Jensen

 

NYHED! Nemmere tilmeldig via:
WWW.FOKUSAALBORG.NEMTILMELD.DK
Her finder du en overskuelig oversigt over alle Kulturklubbensarrangementer, og du kan nemt tilføje alt du ønsker at deltage i til kurven og gennemføre betalingen. 

 

Bemærk
Alle gratis arrangementer kræver tilmelding.

 

Guide til tilmelding: Tryk på linket her. Tryk på det arrangement du ønsker at tilmelde - vælg pris i højre side - læg i kurv. Ønsker du at tilmelde flere arrangementer trykker du på Forside øverst på siden og herefter kan du tilføje flere arrangementer til kurven. Bemærk at arrangementerne er inddelt i kategorier, som følger det trykte program (den vedhæftede PDF). Når du har alt i kurven trykker du foretag tilmelding og indtaster dine oplysninger. Herefter vælger du betalingsmetode og gennemfører din bestilling. Du vil inden for kort tid modtage en kvittering på mail. 

 

Vigtig info: 
Administrationen i FOKUS er lukket for fysisk fremmøde i perioden: 19.12.21 til d. 17.01.22, da vores aktiviteter er omfattet af restriktionerne. Derfor bedes du kontakte os telefonisk fra d. 3. januar, hvis du oplever udfordringer med tilmeldingen, har spørgsmål til programmet eller andet. Tlf. 99 30 10 00.  

Det trykte program kan afhentes i de to indgangspartier på Strandvejen 19 samt på biblioteket. 

Vi takker dig for din forståelse og tålmodighed!  

 

ALLE KAN MELDE SIG IND

Som medlem af KulturKlub FOKUS får du en række arrangementer i medlemspakken. Medlemskabet giver dig også RABAT på en lang række andre spændende og unikke oplevelser. Tilmeld dig nyhedsbrevet, og få løbende info på mail omkring ekstra arrangementer, aflysninger og meget mere.

OBS! Flere arrangementer publiceres løbende gennem hele sæsonen. Hold øje med vores nyhedsbrev og Facebook-gruppen: KulturKlub FOKUS.

 

Tilmeld dig KulturKlubben direkte her.

FORÅRSPROGRAMMET 2022 i PDF FINDES HER

 FOKUS Folkeoplysning
Strandvejen 19, 1. sal
9000 Aalborg
Telefon: 99 30 10 00
Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk
Facebook Instagram LinkedIn YouTube