Grønnere mad med bælgfrugter

Lær at lave budgetvenlig og plantebaseret mad


Savner du et mere stabilt blodsukker, mindre stress og en bedre nattesøvn?

På denne spændende workshop er der fokus på de fordele, der er, ved at få flere bælgfrugter på tallerkenen, i forhold til sundhed, klima og besparelser i madbudgettet.

Workshoppen starter med et kort oplæg, og herefter fortsætter vi i køkkenet, hvor vi sammen laver lette og velsmagende retter med bælgfrugter som hovedingrediens.

Til sidst samles vi omkring bordet til en hyggelig fællesspisning og snak om, hvordan vi med vores valg af mad kan booste sundhed og fremme bæredygtighed.

Workshoppen giver dig mulighed for at smage forskellige bælgfrugter, og du får masser af inspiration med dig hjem, så du kan lave (endnu) flere lækre og sunde måltider.


Holdet er en del af projekt "Young and strong". Vi kan derfor tilbyde en nedsat pris til dig der er mellem 18 og 25 år.

-
Udgifter til råvarer betales direkte til underviseren, som sørger for at indkøbe det hele. Udgiften vil ca. være 75 kr. pr. deltager.




Om Trine Vesteraa

Trine Vesteraa

Trine Vesteraa er uddannet ernæringsterapeut og har mange års erfaring med at lave lækre retter med bælgfrugter til både det salte og søde køkken.
Trine har afholdt adskillige madworkshops med fokus på plantebaseret kost, og hun afholder foredrag om samme emne.
Derudover skriver hun artikler til sundhedsmagasinet Naturli og vejleder klienter om kost og sundhed.




Kursusnummer
58770-W

Dato og tid
Lør 04.05.2024 10:00-13:30

Underviser
Trine Vesteraa

Undervisningssted
FOKUS Fitness, Thistedvej 58
Thistedvej 58
9400 Nørresundby

Lokale
Køkkenet, Stueetagen

Pris

360,- Almen
295,- Ung ml. 18-25år

Del på Facebook

FOKUS Folkeoplysning
Strandvejen 19, 1. sal
9000 Aalborg
Telefon: 99 30 10 00
Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk
Facebook Instagram LinkedIn YouTube