Du har {{cart.length}} hold i kurven

{{shoppingCartTextDefinitions.timeoutExpireNote}} {{timeoutString}}

Strikkesalon - med SPEKTAKELSTRIK

Tilmeldingen er lukket!!

Strikkesalon med MADSINE er en åben strikkeklub for alle. Vi mødes, hygger og strikker med dem vi sidder sammen med, mens vi nyder en lækker kagetapas fra KaffeFair og undervejs bliver beriget med et spændende oplæg og samtaler om strik og design.    

Mie Firring, der står bag Spektakelstrik kommer og fortæller om livet som designer og selvstændig. Designeren Mie Firring er indehaver af Spektakelstrik og arbejdede til for få måneder siden som Art Director på et reklamebureau i Aalborg. I dag har hun over 50.000 følgere på instagram og Spektakelstrik.dk er et fultidsprojekt.

Mies design er former, grafiske linjer og farver. Mie laver design både i eget navn og i samarbejde med forskellige garnbrands, og gik i foråret ud med endnu et projekt i eget navn Boring Knit – der handler om at strik gerne må være kedeligt. Mie har også samarbejdet med Røde Kors og står bag succesfulde indsamlinger. Mie Firring udgav i 2016 bogen ”Spektakelstik” – en bog med strikkeopskrifter med en grafisk og humoristisk twist til børn. Bogen blev Mies springbræt som designer ind i strikkeverdenen. Senere har hun udgivet designs for flere forskellige garnbrands fx samarbejdet med det Norske Pickles og har været i forskellige blade og magasiner. I MADSINE har vi opdaget at Mie har en helt unik evne til at se og spotte trends før alle andre. Hun var fx den første at de nye strikkedesignere, der var ude med en opskrift på en strikket vest (Saga), samt den hue som varmede alle Trendy ører i vinteren - en Balaclava. Vi har før haft besøg af Mie Firring, og det er altid en kæmpe fornøjelse – fuld af farver og holdninger. 

Strik får folk til at tale sammen, så vær ikke bange for at komme alene hvis du ikke kan lokke din mor eller nabo med. Det hele finder sted ved langborde i EVENT salen i FOKUS HUSET i Aalborg og MADSINE har åbent for salg og inspiration under hele arrangementet.

Vi tager forbehold for evt. ændringer i programmet og påpeger at det IKKE er tilladt at medbringe egen mad og drikke, heller ikke fra KaffeFair. Vi glæder os til at se jer!

Pris 185 kr. inkl. Kagetapas og kaffe/te. Der kan tilkøbes vin, øl og vand.

Loading

Vælg antal pladser:


Læg i Kurv

Loading

  Du har {{cart.length}} hold i kurven

Reservation udløber om {{timeoutString}}

Kursusnummer
53080

Dato og tid
Tir 07.09.2021 19:00-22:00

Undervisningssted
FOKUS, Strandvejen 19
9000 Aalborg

Lokale
003 Event

Pris

185,- Almen

Del på Facebook

FOKUS Folkeoplysning
Strandvejen 19, 1. sal
9000 Aalborg
Telefon: 99 30 10 00
Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk
Facebook Instagram LinkedIn YouTube