Faldet - talk og meditation med livsændringer som fokus

UNLIMITED eventFaldet - en fortælling om hjernerystelse med mindfulness og åndedræt

En livsændring - og hvordan yoga kan være en medspiller (talk/foredrag/event)
“Parinama” betyder transformation eller ændring (change) på sanskrit - både på det filosofiske niveau og det praktiske. Ind til benet beskrives parinama som transformation eller ligesom evolution, hvilket indeholder ideen om, at ændringer er en naturlig og instinktiv del af det menneskelige liv og den naturlige verden. Fuldstændig på linje med sæsonskifte, ebbe og flod samt det naturlige hierarki i naturen. Vores liv er i et kontrakt flow - og forandringen er den eneste konstant.
 Du får muligheden for til dette event at høre en personlig historie fra en af Yogahusets undervisere med udgangspunkt i livsændringer, accept, tilpasninger, styrke, sårbarhed og ikke mindst, hvordan yogaen har og kan være en medspiller, når livet tager eller skal tage en ny drejning.
Maria vil tage dig igennem noget af sin egen historie, som indeholder et markant karriereskifte, et slag der ændrede livets bane og endnu et par rystelser, som kom til undervejs. I løbet af snakken vil der ligeledes blive indlagt refleksions- og meditationsøjeblikke, da fokus er, at du forhåbentlig kan tage mere med derfra end blot "en god historie".
Kom og lyt, reflekter, vær nysgerrig og respektfuld over for dig selv og andre. Vi bærer alle på hver vores historie.
Kursusnummer
Y549

Dato og tid
Fre 03.05.2024 17:00-18:30

Underviser
Maria Lena Pedersen

Undervisningssted
FOKUS, Strandvejen 19
9000 Aalborg

Lokale
Lila 1

Pris

100,- Almen
0,- Unlimited medlem i YHAA
50,- YOGA HUSET Medlem

FOKUS Folkeoplysning
Strandvejen 19, 1. sal
9000 Aalborg
Telefon: 99 30 10 00
Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk
Facebook Instagram LinkedIn YouTube