Kend din Vagusnerve // Et nervesystem i balance

- foredrag med energiøvelserDit nervesystem i balance // foredrag med energiøvelser

Ved du, hvordan du beroliger dit nervesystem 24/7 uanset, hvor du er?

Hvis du ikke liiiige kan svare prompte, så er dette foredrag med praktiske energiøvelser måske noget for dig.
I foredraget får du teori om energiarbejde og vagusnerven med øvelser tilknyttet, så du kommer ned i kroppen og mærker, hvordan de virker på dig. Når du først har fokus på at lade øvelserne virke, vil du opleve, at disse hurtigt kan ændre din opfattelse af nuet; i takt med at nervesystemet beroliges via vagusnerven. Omdrejningspunktet i foredraget er at afprøve øvelser til at berolige nervesystemet og dermed skabe flow i din energi.

Du inviteres til at prøve testede og effektive øvelser, som ganske enkelt udføres ved brug af hænderne. Øvelserne er både lettilgængelige og diskrete, og kan dermed gøres hvor som helst og når som helst. De tager både udgangspunkt i meridianbaner fra akupunktur og den 10. hjernenerve, Vagus nerven.

Din oplægsholder og underviser Helle viser dig nogle af sine favoritøvelser, som hun bruger, når hun fx har travlt og har brug for et godt flow i sin energi. Derudover viser hun dig nogle af de øvelser, som hun bruger for at få en bedre nattesøvn. Du får sikkert også en favoritøvelse! For din krop elsker, når den mærker, du vil samarbejde. Den går dig i møde og begynder at opløse blokeringer i din energi. Og så vil nervesystemet naturligt komme i ro og balance 😊


Kursusnummer
Y510

Dato og tid
Ons 15.05.2024 19:30-21:00

Underviser
Helle Byskov Jensen

Undervisningssted
FOKUS, Strandvejen 19
9000 Aalborg

Lokale
Lila 1

Pris

200,- Almen
150,- YOGA HUSET UNLIMITED medlem

FOKUS Folkeoplysning
Strandvejen 19, 1. sal
9000 Aalborg
Telefon: 99 30 10 00
Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk
Facebook Instagram LinkedIn YouTube