Grønnere mad med bælgfrugter
Lær at lave budgetvenlig og plantebaseret mad fra bunden
På denne spændende workshop er der fokus på de fordele, der er, ved at få flere bælgfrugter på tallerkenen, i forhold til sundhed, klima og besparelser i madbudgettet.
Workshoppen starter med et kort oplæg, og herefter fortsætter vi i køkkenet, hvor vi sammen laver lette og velsmagende retter med bælgfrugter som hovedingrediens.
Til sidst samles vi omkring bordet til en hyggelig fællesspisning og snak om, hvordan vi med vores valg af mad kan booste sundhed og fremme bæredygtighed.
Workshoppen giver dig mulighed for at smage forskellige bælgfrugter, og du får masser af inspiration med dig hjem, så du kan lave (endnu) flere lækre og sunde måltider.
Holdet er en del af projekt "Young and strong". Vi kan derfor tilbyde en nedsat pris til dig der er mellem 18 og 25 år.
-
Udgifter til råvarer betales direkte til underviseren, som sørger for at indkøbe det hele. Udgiften vil ca. være 75 kr. pr. deltager.
Om Trine Vesteraa
Trine Vesteraa er uddannet ernæringsterapeut og har
mange års erfaring med at lave lækre retter med bælgfrugter til både det
salte og søde køkken.
Trine har afholdt adskillige madworkshops med fokus på
plantebaseret kost, og hun afholder foredrag om samme emne.
Derudover skriver
hun artikler til sundhedsmagasinet Naturli' og vejleder klienter om kost og
sundhed.
Kursusnummer
59772-W
Dato og tid
Lør 17.08.2024 10:00-13:30
Underviser
Trine Vesteraa
Undervisningssted
FOKUS Fitness, Thistedvej 58
Thistedvej 58
9400 Nørresundby
Lokale
Køkkenet, Stueetagen
Pris
350,- | Ung ml. 18-25år |
450,- | Almen |