Bagning med bælgfrugter

Budgetvenlig og plantebaseret mad


Sundhedsstyrelsen anbefaler at vi spiser 100 g. bælgfrugter om dagen.

Bælgfrugter kan anvendes meget alsidigt og kan give et ekstra pift til bagværk – både smags- og ernæringsmæssigt.

Samtidig bliver det nemt at spise de anbefalede 100 g. tilberedte bælgfrugter om dagen, når vi har flere alternative måder at bruge bælgfrugterne på.

Vi starter med en grundig introduktion til de forskellige bælgfrugter og deres anvendelse i bagning, herunder deres ernæringsmæssige fordele og bagetekniske egenskaber.

På workshoppen bager vi forskellige typer af bagværk med bælgfrugter, og vi afslutter dagen med en hyggelig fællesspisning, hvor det er muligt at modtage langsigtede tips og brugbare kostråd.

-
Holdet er en del af projekt "Young and strong". Vi kan derfor tilbyde en nedsat pris til dig der er mellem 18 og 25 år.

-
Udgifter til råvarer betales direkte til underviseren, som sørger for at indkøbe det hele. Udgiften vil højst være 100 kr. pr. deltager.

Om Trine Vesteraa

Trine Vesteraa

Trine Vesteraa er uddannet ernæringsterapeut og har mange års erfaring med at lave lækre retter med bælgfrugter til både det salte og søde køkken.
Trine har afholdt adskillige madworkshops med fokus på plantebaseret kost, og hun afholder foredrag om samme emne.
Derudover skriver hun artikler til sundhedsmagasinet Naturli og vejleder klienter om kost og sundhed.




Kursusnummer
59771-W

Dato og tid
Lør 02.11.2024 10:00-13:30

Underviser
Trine Vesteraa

Undervisningssted
FOKUS Fitness, Thistedvej 58
Thistedvej 58
9400 Nørresundby

Lokale
Køkkenet, Stueetagen

Pris

450,- Almen
350,- Ung ml. 18-25år

Del på Facebook

FOKUS Folkeoplysning
Strandvejen 19, 1. sal
9000 Aalborg
Telefon: 99 30 10 00
Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk
Facebook Instagram LinkedIn YouTube