Bagning med bælgfrugter
Budgetvenlig og plantebaseret mad
Sundhedsstyrelsen anbefaler at vi spiser 100 g. bælgfrugter om dagen.
Bælgfrugter kan anvendes meget alsidigt og kan give et
ekstra pift til bagværk – både smags- og ernæringsmæssigt.
Samtidig bliver det
nemt at spise de anbefalede 100 g. tilberedte bælgfrugter om dagen, når vi
har flere alternative måder at bruge bælgfrugterne på.
Vi starter med en
grundig introduktion til de forskellige bælgfrugter og deres anvendelse i bagning,
herunder deres ernæringsmæssige fordele og bagetekniske egenskaber.
På
workshoppen bager vi forskellige typer af bagværk med bælgfrugter, og vi afslutter dagen med en hyggelig fællesspisning, hvor det er muligt at modtage langsigtede tips og brugbare kostråd.
-
Holdet er en del af projekt "Young and strong". Vi kan derfor tilbyde en nedsat pris til dig der er mellem 18 og 25 år.
-
Udgifter til råvarer betales direkte til underviseren, som sørger for at indkøbe det hele. Udgiften vil højst være 100 kr. pr. deltager.
Om Trine Vesteraa
Trine Vesteraa er uddannet ernæringsterapeut og har
mange års erfaring med at lave lækre retter med bælgfrugter til både det
salte og søde køkken.
Trine har afholdt adskillige madworkshops med fokus på
plantebaseret kost, og hun afholder foredrag om samme emne.
Derudover skriver
hun artikler til sundhedsmagasinet Naturli' og vejleder klienter om kost og
sundhed.
Kursusnummer
59771-W
Dato og tid
Lør 02.11.2024 10:00-13:30
Underviser
Trine Vesteraa
Undervisningssted
FOKUS Fitness, Thistedvej 58
Thistedvej 58
9400 Nørresundby
Lokale
Køkkenet, Stueetagen
Pris
450,- | Almen |
350,- | Ung ml. 18-25år |