Vil du gerne lære at lave traditionel pasta, og samtidig konkurrere om den mest gennemførte pastaret?
På workshoppen vil du lære at lave frisk pasta som en ægte italiener.
Du bliver undervist i de forskellige typer af pasta, som Lasagne, Tagliolini, Tagliatelle, Fettuccine, Pappardelle, Ravioli, og Maltagliati.
Bagefter bliver det din tur til at skabe din egen pastaret.
Her vil vi i højt humør og i bedste "Master chef" stil lave en lille konkurrence med de andre deltagere.
Den som kåres for den bedste pastaret, vinder et gavekort til en lækker italiensk brunch for 2 (stedet afsløres på dagen).
Det eneste du skal gøre inden workshoppen er, at vælge din egen pastasovs, som skal laves til din pastaret.
Du medbringer selv de nødvendige ingredienser, som du har brug for, og Luisa vil ugen op til kurset sende dig en mail med forslag til opskrifter.
Kom med til en sjov og lærerig aften, hvor du får lov til at udfolde dine evner i køkkenet.
Medbring:
Vi opfordrer dig til at medbringe forklæde, viskestykker og karklude, så du kan føle dig klar til konkurrencen.
Derudover ingredienser til en pastasovs. Forslag fremsendes.
Luisa
Vitolo er italiener og kommer fra Syditalien, imellem Napoli og Costiera
Amalfitana.
Hun har både uddannet sig på Napoli- og Aalborg Universitet.
I Aalborg arbejder hun på en italiensk restaurant, og som
erfaren italiensk sprogunderviser på forskellige niveauer.
Med Luisas erfaring og opvækst, vil hun tage dig med ind i en solid og ægte oplevelse af italiensk madlavning og kultur.
Du kan også læse mere på Lusias arbejde på hendes hjemmeside: www.lapastaiaaalborg.com og Instagram:
https://www.instagram.com/la_pastaia_aalborg?igsh=NWZ5cWxuOTI3aXU4&utm_source=qr
Kursusnummer
59761-W
Dato og tid
Ons 23.10.2024 16:30-19:30
Underviser
Luisa Vitolo
Undervisningssted
Gistrup Skole
Hadsundvej 406
9260 Gistrup
Pris
397,- | Almen |