Du har {{cart.length}} hold i kurven

{{shoppingCartTextDefinitions.timeoutExpireNote}} {{timeoutString}}

JOB i FOKUS

 

UNDERVISER TIL BEVÆGELSESHOLD SØGES:

Til dig der ønsker et underviserjob, som sætter din faglighed i bevægelse.  
Er du studerende, selvstændig eller på anden vis specialiseret inden for idræt, krop og sundhed? Og ønsker du et godt underviserjob, hvor du kan omsætte din faglighed til praksiserfaring og et udvidet netværk? - Så tilbyder vi de perfekte rammer i et (ekstra) job, som kan flugte med dit studie, job eller din egen praksis.  

Læs mere og ansøg her.

 

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

JOBGUIDEN: FIND DEN RIGTIGE AFDELING TIL DIN JOBANSØGNING


Har du styr på ler? Søg job i Keramikken. Er du fuld af kursusideer til strik og kreative fag, vælg Fiberfryd. Lever du for yoga? Prøv lykken med en ansøgning til YOGA HUSET Aalborg. Eller måske drømmer om at give flere mennesker gode fitness-vaner? Så skulle du overveje at søge et instruktørjob hos FOKUS Fitness. Elsker du tanken om et aftenskolehold i bevægelse til lands eller til vands? Overvej job i FOKUS Bevægelse. Ramte vi ikke dine kompetencer, og har du en helt anden kursuside? Søg job i FOKUS Folkeoplysning.

  
Vi glæder os til at læse din ansøgning. Og husk, at uanset hvilket job, du søger, arbejder vi ud fra samme folkeoplysende værdigrundlag: At samle mennesker i meningsgivende fællesskaber.  

 

FOKUS Folkeoplysning
Strandvejen 19, 1. sal
9000 Aalborg
Telefon: 99 30 10 00
Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk
Facebook Instagram LinkedIn YouTube