Få nyhedsbrev fra DIT FOKUS

Skriv dig op til FOKUS' nyhedsbreve, og hold dig opdateret

FOKUS er mange ting, og vi favner mange forskellige interesser. Vi vil derfor give dig muligheden for at sortere i de nyhedsbreve, du kan modtage fra os. Ens for dem alle er dog, at vi tager nyhedsværdien alvorligt, og sender dig derfor kun et nyhedsbrev, når vi har noget nyt og vigtigt at fortælle dig.

Klikker du på overskriften, bliver du automatisk sendt videre til til at kunne skrive dig op til det pågældende nyhedsbrev.

FOKUS

Som stammen til vores mange grene, er det herfra du får nyheder fra FOKUS Folkeoplysning som organisation, og hvor vi præsenterer meget generelt. 

Bevægelseshold 

I dette nyhedsbrev får du nyheder om vores mange tilbud inden for bevægelse. Det kan være alt lige fra nye specialhold og seniorhold, til pilates og dans.

Familiehold

Hvad enten du er forælder, bedsteforælder eller noget helt andet, så har vi i FOKUS alverdens familiehold. I dette nyhedsbrev samler vi alle de nye hold, som henvender sig til familier med børn fra 2måneders alderen og op. 

Yoga og mental sundhed

I FOKUS kan vi noget med fællesskaber - og netop derfor tilbyder vi mange længere forløb inden for yoga og mental sundhed. I nyhedsbrevet bliver du opdateret på hold, workshops og gode tilbud. 

FIBERFRYD

Udover at være en årlig højskoledag med strik, garn og håndarbejde, er FIBERFRYD også kategorien for alle vores garn-, sy-, og møbelpolstringshold. I nyhedsbrevet får du lidt af det hele, så er du vild med fiber, skal du skrive dig op her.

FOKUS Fitness

Under FOKUS Folkeoplysning finder du og tre fitnesscentre - i Vejgaard, Øst og Nørresundby. Udover træningscentre, finder du også en masse holdtræninger, som du kan benytte gennem dit abonnement. I dette nyhedsbrev bliver du opdateret, inspireret og motiveret til træning - alene eller i fælleskab.

KERAM!KKEN

Er du til kreativ fordybelse i fede omgivelser, så skriv dig op til nyhedsbrevet fra KERAM!KKEN. Så er du altid først i køen til workshops og de eftertragtede pladser på vores længere forløb, og samtidig få tips og tricks til de nyeste trends. 

KulturKlub FOKUS

Stå først i køen til de mange populære arrangementer som er en del af medlemspakken, og ikke mindst til de mange særlige tilbud der kommer løbende til medlemmerne og modtagerne af nyhedsbrevet. 

Vandhold

Få de seneste nyheder fra og om vores bassin på Hadsundvej og ikke mindst besked hvis der kommer pladser på de eftertragtede hold

YOGA HUSET Aalborg 

Udover Yoga og Mental sundhed tilbyder FOKUS også yoga i YOGA HUSET Aalborg, hvor du kan dyrke yoga på abonnement, og vær en del af kula-fællesskabet. Med dette nyhedsbrev får du de seneste nyheder om holdplanen, workshops og events og ikke mindst vores certificerede uddannelse som planlægges løbende.

KAFFeFAIR

I KAFFeFAIRs nyhedsbrev holder vi dig opdateret på nye menuer, særlige arrangementer og ikke mindst gode tilbud. HUSK - at du altid kan booke bord og nyde de lækre sæsonretter

 

FOKUS Folkeoplysning
Strandvejen 19, 1. sal
9000 Aalborg
Telefon: 99 30 10 00
Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk
Facebook Instagram LinkedIn YouTube