Du har {{cart.length}} hold i kurven

{{shoppingCartTextDefinitions.timeoutExpireNote}} {{timeoutString}}

DIT KREATIVE FLOW OG FRIRUM

Er du typen, der begynder at strikke hurtigere, når der næsten ikke er mere garn tilbage? Har du en drøm om at bruge mormors gamle symaskine til mere end pynt i kontoret? Ærgrer du dig, hver gang du skal købe keramik fremfor at skabe dit eget unika? Eller har det fede genbrugsfund skreget på nyt betræk alt for længe?

I FOKUS kan du slå din herligt krøllede hjerne løs i et væld af aktiviteter. Vi tilbyder alt fra keramik, møbelpolstring, sølvarbejde til syning, strik og hækling samt Fiberfryd, en håndværk – og designfestival for alle strikke – og hækleentusiaster med hang til uld, fibre og kreativ selvforkælelse og selvforglemmelse.

 

KERAMIKKEN

Hvis du endnu ikke har besøgt Aalborgs nyeste keramikværksted, har du et spændende besøg i vente. Her får du ler på nethinden og alle mulige andre steder, når det organiske materiale formes til kunsthåndværk eller original brugskunst til bordet, haven eller værtindegaven. Vi tilbyder løbende hold og kortere workshops.

Vores keramikere er ildsjæle med konstant sorte negle og hovederne fyldte af teknikker, de elsker at lære fra sig. Du kan prøve alt fra at tæmme en drejeskive til pølse – og pladeteknikker eller lade de små fejl vise dig vej gennem den kreative proces med metoden design by accident. Eller hvad med at tage din mor, veninde, kæreste eller kollega med til en uforglemmelig, sjov aften med vin og ler? Få et nyt frirum i KERAMIKKEN.

Mere info om Keramikken - skriv dig op til vores nyhedsbrev: http://eepurl.com/hqsiMj

 

FIBERFRYD

Møbelpolstring: Vil du prøve kræfter med det klassiske håndværk at ompolstre et møbel og gøre det topmoderne igen? - Slå lejr i vores lyse møbelpolstringsværksted. Her kan slappe fjedre og FDB møbler uden lækre læderhynder eller sommerhusets yndlingsstol finde liv, farve og fyld til de næste mange år, mens du hygger dig med kaffe, kreativ snak, symaskiner og sømpistoler. Måske I ligefrem er en flok venner, der savner en fælles hobby?

Strik og hækling: Garncafe Madsine et stedet, vi samler alle strikke – og hæklefans. Her flettes maskerne sammen i et utal af farver og modige teknikker med de nyeste trends i frisk erindring. Samtidigt møder du undervisere, der kan deres håndarbejde til fingerspidserne og viser dig vej gennem uforståelige strikke – eller hækleopskrifter. Her møder du et fællesskab, hvor glæden ved uld og silkemohair er til at tage og føle på.

Syning: Kunne du tænke dig at sy smukke ting til dit hjem, til dig selv eller andre? Søger du et syfællesskab i Aalborg, hvor du sammen med andre udvikler kreative evner ud i en verden fuld af muligheder? Hvert år har vi mange glade kursister, som lærer alt fra at vælge det rigtige stof, til at forstå en syopskrift, få ny inspiration til nye projekter eller forfine forskellige syteknikker. Vi har hold for både begyndere og øvede.

-

Fiberfryd Festival 
Vores årlige begivenhed, Fiberfryd, trækker de strikke-, broderi- og hækleglade fra hele landet til Aalborg. Her kan du opleve en koncentreret dag fuld af kreativt flow og med et program, du ikke vil gå glip af. Du vil hvert år blive begavet inspiration i alt fra de nyeste trends til spændende workshops, hvor du lærer nye teknikker inden for strik, hækling og broderi. Vi er din garnfestival i Aalborg. Læse mere om Fiberfryd her.

Mere info om Fiberfryd - skriv dig op til vores nyhedsbrev: http://eepurl.com/hBnlMb

Designskolen 
Find mere info på https://www.designskolenaalborg.dk/

 FOKUS Folkeoplysning
Strandvejen 19, 1. sal
9000 Aalborg
Telefon: 99 30 10 00
Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk
Facebook Instagram LinkedIn YouTube