Du har {{cart.length}} hold i kurven

Reservation udløber om {{timeoutString}}

KREATIVITET

NYHED
Hvis du endnu ikke har besøgt Aalborgs nyeste keramikværktsted, har du et spændende besøg i vente. Her vil vi henover året tilbyde dig forskellige kurser i alt fra drejeteknik til udtryk, og anderledes workshops som fx at lave din hund i ler, eller nyde en hyggelig stund sammen med en veninde på vores populære Vin og Ler.

 
Keramikken
Lad kreativiteten blomstre i Aalborgs nyeste keramikværksted. Hos Keramikken kan du lære at forme din egen keramik. Vi har kurser i bl.a. drejeteknik eller, lave din egen kaffekop. Eller meld dig til vores populære keramikworkshop Vin og Ler kunne være et bud til en venindeaften.


Fiberfryd
Vores årlige begivenhed, der trækker de strikke-, broderi- og hækleglade fra hele landet til Aalborg. Du vil hvert år blive begavet med bl.a. de nyeste trends samt mange spændende workshops, hvor du kan lære nye teknikker inden for strik, hækling og broderi. Vi er din garnfestival i Aalborg. Du kan læse meget mere om Fiberfryd her.


Møbelpolstring
Har du et møbel i dine gemmer, der trænger til en kærlig ompolstring? Så har vi forskellige kurser i møbelpolstring i vores værksted på Strandvejen i Aalborg. Du vil lære teknikkerne til at ompolstre samt ombetrække dit møbel, så du får det lige, som du har drømt om.


Syning
Kunne du tænke dig at sy smukke ting til dit hjem, til dig selv eller andre? Søger du et syfællesskab i Aalborg, hvor du sammen med andre udvikler kreative evner ud i en verden fuld af muligheder? Hvert år har vi mange glade kursister, som bl.a. lærer alt fra at vælge det rigtige stof, til at forstå en syopskrift, få ny inspiration til nye projekter eller forfine sin syteknik. Vi har hold for både begyndere og øvede.


Strik og hækling
Lær at strikke – eller bliv endnu dygtigere. Vi har mange typer af strikkehold for begyndere hos Garncafe Madsine i Aalborg. Du vil lære de grundlæggende teknikker, ret- og vrangmasker samt lære at læse en strikkeopskrift. Er du en garvet strikker, er der også mange forskellige hold at vælge i mellem med spændende nye teknikker, du kan lære. Fælles for dem alle er, de foregår i hyggelige omgivelser og i fællesskab med andre strikkeglade.
FOKUS Folkeoplysning
Strandvejen 19, 1. sal
9000 Aalborg
Telefon: 99 30 10 00
Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk
Facebook Instagram LinkedIn YouTube