Du har {{cart.length}} hold i kurven

Reservation udløber om {{timeoutString}}

BEVÆGELSE

Pilates
Pilates er både skånsom og meget effektiv træning, som særligt styrker din ryg og din kropsholdning. Vi har mange års erfaring i at undervise i Pilates og alle vores instruktører er veluddannede indenfor pilates. Vi har flere Pilateshold på planen hver ugen på vores fire lokationer i Aalborg og Nørresundby og vi har helt sikkert også et hold tæt på dig.

Dans
Dans er en effektiv motionsform, som gør dig glad, og måske derfor er dans nogle af vores mest populære hold på alle vores lokationer i både Aalborg og Nørresundby. Vi tilbyder dans indenfor flere genre, bl.a. Zumba og vores eget dansehold, Fitness Dans.

Vores dygtige danseinstruktører brænder for det de laver, derfor vil du også altid opleve en dansetime fuld af smil, glæde og smittende humør. Der er plads til alle på vores dansehold, også dig der er nybegynder.

Motionscenter
Hos FOKUS Fitness kan du frit træne på vores tre adresser i Aalborg og Nørresundby. I vores motionscenter finder du kvalitetsudstyr, så du får det bedste ud af din træning. I dit medlemskab får du også en gratis programlægning, så du trygt kan komme i gang med at træne. Som medlem af FOKUS Fitness har du også adgang til vores holdtræning med nogle af Aalborgs bedste instruktører. Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dig i gang med at træne.

Vandhold
I vores varmtvandsbassin i Vejgaard tilbyder vi en mere skånsom træningsform. Vandet er 32 grader og kun 1,25m dybt, men giver dig en naturlig modstandskraft så træningen stadig er yderst effektiv. Træning i vand er mindre belastende for led og muskler, hvorfor du finder en lang række hensyntagende specialhold. Og så er der også en masse hold for dig der bare elsker at bevæge dig i vandet. Du finder bassinet på Hadsundvej 180.


FOKUS Folkeoplysning
Strandvejen 19, 1. sal
9000 Aalborg
Telefon: 99 30 10 00
Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk
Facebook Instagram LinkedIn YouTube