Du har {{cart.length}} hold i kurven

{{shoppingCartTextDefinitions.timeoutExpireNote}} {{timeoutString}}

BEVÆGELSE DER BATTER

Trænger baller og lattermuskler til en opstrammer? Knager ryggen foruroligende, og gør hofte eller lunger oprør? Savner du at udbygge dansekoreografien til Spice Girls fra skoletidens frikvarterer og bare danse, eller ønsker du et stærkere, sundere og gladere jeg og et fællesskab, der får dig lokket i bevægelse og balance?

Så halt, gå, løb eller spurt på opdagelse gennem vores mange bevægelseshold. Vi garanterer dig en god træningsoplevelse, uanset om du er til aktiviteter med en puls over eller under 120, til skånsom bevægelse, med afsæt i dine skavanker eller din alder, eller du ønsker at træne i vores motionscentre FOKUS Fitness.

Bevægelseshold: I FOKUS tilbyder vi alt fra hensyntagende hold for dig med KOL, osteoporose, slidgigt eller aldersrelaterede gener til latterfremkaldende og svedperlende rytmisk zumba og fitness-dans. På vores populære dansehold er der altid plads til dig, der er nybegynder og savner en danseinstruktør med pep i. Du kan også vælge det lokale motionshold i Gistrup eller vores herrehold, hvis du er til far-jokes og testosteron.

Styrk og afspænd kroppen til helhedstræning eller kombinér pulstræning og Pilates. Pilates er både skånsom og meget effektiv træning, som særligt styrker din ryg og kropsholdning, og vores instruktører er alle veluddannede i at undervise i Pilates. Vi har flere Pilateshold på planen hver uge på vores fire lokationer i Aalborg og Nørresundby, og vi har helt sikkert også et hold tæt på dig.

Vandhold: Centralt i Vejgaard kan du bytte morgengymnastikken ud med vandgymnastik og få udbytte af en mere skånsom træningsform. Vandet er 32 grader og kun 1,25m dybt, men giver dig en naturlig modstandskraft så træningen stadig er yderst effektiv. Træning i vand er mindre belastende for led og muskler, hvorfor du finder en lang række hensyntagende specialhold. Og så er der også en masse hold for dig der bare elsker at bevæge dig i vandet. Du finder bassinet på Hadsundvej 180.

Motionscenter: I FOKUS Fitness kan du frit træne på vores tre adresser i Aalborg og Nørresundby. I vores motionscenter finder du kvalitetsudstyr, så du får det bedste ud af din træning. I dit medlemskab får du en gratis programlægning, så du trygt kan træne. Som medlem af FOKUS Fitness har du adgang til holdtræning med nogle af Aalborgs bedste instruktører. Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dig i gang.

Få info om de nyeste hold, workshops og events direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her: http://eepurl.com/hgrOHnFOKUS Folkeoplysning
Strandvejen 19, 1. sal
9000 Aalborg
Telefon: 99 30 10 00
Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk
Facebook Instagram LinkedIn YouTube