Aalborg // Yinpower eliksir // Yoga Workshop med Kristine Rost

Find din naturlige Yinpower m/k


Yin power er mere end bare Yin yoga en gang eller to om ugen.

Yinpower er din egen naturlige livseliksir. Det er denne kraft der vil være fokus på når Yin yoga specialisten Kristine Marie Rost gæster yoga huset i forbindelse med hendes præsentation af Yinpower til Alt For Damernes Kvindeløb om søndagen her i Aalborg (på Søvangen ved Lindholm Brygge)

Yinpower er dit immunforsvar, dit organsystem, dit nervesystem, dit lymfesystem, dine 600 muskler, dine 206 knogler, dine blodåre og ja sammen med sener og led dit fordøjelsessytem, din hjerne og dit hjerte  - okay det var meget tænker du måske. Yin yang er i hele dig og med den sande Yinkraft sku du meget gerne have en helhed mellem krop og sind så du igennem en mørk og kølig vinter kan holde dig varm og lys med overskud til at styrke din livseliksirs alderdom så du ligesom Kristines nye hjemby Hvide Sande der netop er fyldt 90 år og er i en konstant omstilling for at følge med udviklingen samtidig med at byen til trods for dens alder formår at stå i mod vejr og vind.

Yinpower er din saft og kraft til at bevæge dig forbi de 90 uden at gå ned på førlighed, tilstedeværelse og livsglæde og med Kristines uendelige livsglæde vil du denne lørdag eftermiddag få formidlet mere om den sande yin, hvorfor det er essentielt for dig uanset alder og køn. Der vil være en kort praksis til hverdagen, en dybere kig ind i livseliksiren og din krops sammenhæng inden en m  90+ minutter fordybelse i egen krop og sind.

Er du klar til Kristine og hendes formidling af yin yogaens harmoni mellem dragen og tigeren i dig uden vi går ned på et godt grin her og der, - måske mest efter tuck toe.Afsluttet/aflystAfsluttet/Aflyst

Loading

Antal deltagere:


Læg i kurv

Loading

  Du har {{cart.length}} hold i kurven

Reservation udløber om {{timeoutString}}

Holdnummer
Y201

Dato og tid
Lør 18.09.2021 14:00-17:00

Underviser
Kristine Marie Rost

Undervisningssted
FOKUS, Strandvejen 19
9000 Aalborg

Lokale
Lilla 1+2

Pris

375,- Almen

FOKUS Folkeoplysning
Strandvejen 19, 1. sal
9000 Aalborg
Telefon: 99 30 10 00
Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk
Facebook Instagram LinkedIn YouTube