Man kan sagtens fremstille pølser og andre charcuterivarer hjemme i sit køkken. Kender man de forholdsvis få grundregler og teknikker kan man fremstille mange lækre pølser, der garanteret smager bedre end det meste, der kan købes i butikkerne. Du lærer om råvarer, krydring, grundteknikker til fremstilling men også om efterbehandling som røgning, tørring og modning. Du får pølser med hjem, og som altid arbejder vi økologisk på Halkær.
Underviser:slagtermester, pølsemester, tv-kok mm Michael Museth
Dagens
program:
• Velkomst med kaffe og brød
• Introduktion til grundprincipperne for
pølsefremstilling samt efterbehandling og lagring. Lidt historie om de
forskellige pølsetyper der skal arbejdes med.
• Vi sætter ost i gang og
arbejder med forskellige pølsetyper og charcuteri.
• Let frokost
.
• Vi arbejder videre.
• Gør klar til evt. efterbearbejdning og
videre lagring.
• Vi runder af med oprydning og kaffe med lidt kage.
Kursusnummer
53202
Dato og tid
Lør 23.04.2022 09:30-15:30
Underviser
Michael Museth
Undervisningssted
Halkær Kro
Halkærvej 59
9240 Nibe
Lokale
Kroen
Pris
750,- | Almen |