Madlavning for mænd

Med udgangspunkt i de danske råvarer sammensættes hver gang en 2-retters menu med skiftevis forret og dessert. Vi arbejder i grupper á 4-5 personer, og sidste mødegang inviteres damerne med til en festlig afslutning.
 
Du skal selv medbringe drikkevarer samt 115 kr. til mad pr. gang (beløbet betales forud i følge aftale med underviseren).



Ons13.10.202118:00-21:30
Ons27.10.202118:00-21:30
Ons10.11.202118:00-21:30
Ons24.11.202118:00-21:30
Ons08.12.202118:00-21:30
Ons19.01.202218:00-21:30
Ons02.02.202218:00-21:30
Ons16.02.202218:00-21:30
Ons02.03.202218:00-21:30
Ons16.03.202218:00-21:30

Om Mette Jespersen

Om Mette Jespersen:

Uddannet folkeskolelærer med hjemkundskab som linjefag. Derudover fungeret som "kogekone", og har altid interesseret sig for spændende og god mad.
Har selv deltaget i en lang række kurser indenfor madlavning.

Kursusnummer
53200

Første mødegang
Ons 13.10.2021 18:00-21:30

Sidste mødegang
Ons 16.03.2022 18:00-21:30

Underviser
Mette Jespersen

Undervisningssted
Seminarieskolen
Mylius Erichsensvej 127
9210 Aalborg SØ

Lokale
Skolekøkkenet

Pris

1495,- Almen
1235,- Folkepensionist
1235,- Studerende på SU
1235,- Førtidspensionist
1235,- Ledig
1235,- Sygedagpengemodtager

Del på Facebook

FOKUS Folkeoplysning
Strandvejen 19, 1. sal
9000 Aalborg
Telefon: 99 30 10 00
Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk
Facebook Instagram LinkedIn YouTube