Vendsyssel Kunstmuseum netop nu…Happy together

 

 

 

 

 

Vendsyssel Kunstmuseum har besøg af landskabsmaler Ulrik Møller (f. 1962). Han har base i Berlin, men hans værker kredser om den danske natur. Det er dog ikke nødvendigvis nationalitet, kunstneren dyrker. I stedet ser han landskabet som en række tegn og symboler, der tilsammen kommunikerer noget – en atmosfære, fortælling og følelse. Værkerne tager afsæt i et landskab, en tradition og en kunsthistorie, som går langt tilbage. Maleriernes motiver er enkle, umiddelbart uden dramatik. Alligevel findes der en dis i motiverne, som giver dem en helt særlig stemning. Møllers malerier befinder sig i et grænseområde mellem klarhed og uklarhed, og mellem det genkendelige og det aldrig før oplevede. Grænserne udviskes, og det er ikke stedet, der er fokuspunktet, det er landskabet i sig selv. Udstillingen er arrangeret i samarbejde med Ribe Kunstmuseum og Fåborg Museum.

Prisen er inkl. introduktion og entre. Vi benytter eget Rejsekort til transporten. Har du ikke Rejsekort kan du køre på en fællesbillet med Lars og betale for denne udgift direkte til ham.

Fokus Folkeoplysning - Strandvejen 19 - 9000 Aalborg - Tlf. 99 30 10 00 - Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk - CVR: 88 04 30 14

;