Keramik og drejeteknik - weekend

Kunne du tænke dig at lære at dreje eller håndbygge din egen keramik; vaser, krus, skåle eller noget helt fjerde? Så er dette kurset for dig.

Keramik findes i alle afskygninger. Kom og vær med til at arbejde med dit eget personlige præg og oplev, at det ikke nødvendigvis er så svært, som det ser ud til. På kurset arbejder du i dit eget tempo med individuel støtte fra underviseren.

Uanset om det er nyt for dig eller om du har erfaring inden for området, vil der være mulighed for at udfolde dine kreative evner. Du kan få støtte til at komme i gang på drejeskiven, håndbygge eller skulpturere, alt efter dine behov.

På sidste kursusdag er der endnu en sjov udfordring i at give et personligt udtryk med forskellige lerfarver og glasurer.


Underviser på dette hold er Gitte Haggren, som også er en del af galleri Kunst uden Rammer i Nibe.

Medbring madpakke eller tag et smut forbi KaffeFair, hvis du bliver sulten undervejs (lukket søndag). Kaffe, the og vand er til rådighed ved høflig selvbetjening hele aftenen i værkstedets tekøkken.


Materialer købes på kurset.

 

 


Keramik er min store passion og har været det i mange år. Det startede med aftenkurser, hvor jeg blev så grebet af de muligheder leret, formgivningen og glasurerne rummer, at jeg for snart 15 år siden fik etableret mit eget værksted. Efter yderligere nogle år med meget leg og læring, blev jeg medejer af galleriet ”Kunst uden Rammer” i Nibe.

Jeg kan lide at udfordre mig selv i arbejdet med leret, primært på drejeskiven, men også med andre teknikker. Jeg eksperimenterer gerne med glaseringer, både med begitninger og glasurer.

Min grunduddannelse som kunsthåndværker, uddannet på Seminarium for Håndværk og Design , gav mig ballast som underviser i grafisk design på produktionsskoler, hvor jeg var ansat i knap 30 år.

Nu har jeg valgt at kombinere undervisningserfaringen og keramik inden for fritidsundervisning. Det er givende at arbejde sammen med folk, som kommer for at være sammen om det, som jeg selv synes er det sjoveste og mest interessante at beskæftige sig med.

Lør29.05.202110:00-15:00
Søn30.05.202110:00-15:00
Søn06.06.202110:00-14:00

Fokus Folkeoplysning - Strandvejen 19 - 9000 Aalborg - Tlf. 99 30 10 00 - Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk - CVR: 88 04 30 14

;