Åbent Hus på Kirsten Kjærs Museum

Er du medlem af KulturKlub FOKUS er dette arrangement gratis for dig, men tilmelding er nødvendig

 

Åbent Hus på Kirsten Kjærs Museum

Vi har fået mulighed for at afvikle en ”Åbent hus-dag” på Kirstens Kjærs museum for vore medlemmer. Du kan frit vælge tidspunkt for din ankomst og afgang. Du kan medbringe madpakke og kaffe-kande - eller du kan købe kaffe/the og hjemmebag på stedet.

Her er der god plads ude og inde. KulturKlub Fokus betaler for din entre - til de normalt entre-fri udstillingssted og museum.

Vi afvikler et blandet musikprogram i stedets flotte koncertsal. Fra kl. 13.00 -14.00 er der fællessang i salen med Anders Moltsen & Alice Thaarup. Kl. 11.00  og kl. 15.00 er der mini-koncert med Peter Schüsler og co.. Du kan sætte dig og se den spændende film der fortæller om stedets baggrund. Den farverige kunstner-sjæl Kirsten Kjær, der danner udgangspunkt for stedets virksomhed, men også fortæller om John og Harald der gør stedet til en vigtig del af deres livsgrundlag.

 

Kl. 10.00 -10.30 Museet åbner…

 

Kl. 10.30  Program i John Hall.                            Intro til museet ved Pia Skoogberg

                                                                                       Mini koncert med Hans Peter Rasmussen: Bethoven

                                                                                       Fællessang (20. minutter) ved Alice og Anders

 

Kl. 12.00  Program i John Hall.                            Mini koncert med Hans Peter Rasmussen: Bethoven

                                                                                       Middagssang (20. minutter) ved Alice og Anders

 

Kl. 14.00  Program i John Hall.                            Mini koncert med Ide Bylin Bundgaard (fløjte) & Peter Schüsler (flygel) 30. min..

                                                                                       Vesper-sang (20. minutter) ved Alice og Anders

 

Der er mulighed for at se en dejlig film der introducerer til museets tilblivelse. Her møder du fortællingen om den unge kvinde fra Han Herred der møder verden og skal finde en vej i livet. Hun møder kunsten og bliver en skabende personlighed. En kreds af venner støtter hende i hendes liv; - resultatet er museet i Han Herred, - et sted der er meget andet end et museum. En levende organisme,  hvis liv stadigt forandres fra år til år; - afhængig af den støtte det får fra de folk der befolker det….Der er naturligvis også mulighed for at se de aktuelle udstillinger og møde Kirsten Kjærs egne værker.

 

Fokus Folkeoplysning - Strandvejen 19 - 9000 Aalborg - Tlf. 99 30 10 00 - Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk - CVR: 88 04 30 14

;