Sejladsen Limfjorden Rundt starter i Løgstør.

 I september har du mulighed for at komme på byvandringer i Aalborg, Hals og Løgstør. Vi benytter vores nyindkøbte audio-guide system, der gør det muligt at høre og opleve sammen, men med indbyrdes afstand.

Som medlem af KulturKlub Fokus kan du  frit vælge to af de forskellige ture, herefter betaler du 50 kr. pr tur.  Husk under alle omstændigheder at tilmelde dig

Max 30 deltagere pr. gruppe. Varighed ca. 1 ½ time. Længde max 2 km.  Er en tur fuldt booket forsøger vi at lave supplerende ture - følg med herom på vor hjemmeside.

 

Sejladsen Limfjorden rundt er Danmarks største træ-skibsstævne. Denne aften samles skibene i Løgstør havn. Her er den flotteste stemning.  Vi mødes ved Camperpladsen på Havnen. Lars og Bente har fyldt deres camper med borde og stole. Vi får en røget sild og en skive groft brød  så vi ikke skal gå sultne hjem. (ekstra pris for let forplejning 100 kr.) Derpå vandring med indlagt sømandssnak….

Fokus Folkeoplysning - Strandvejen 19 - 9000 Aalborg - Tlf. 99 30 10 00 - Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk - CVR: 88 04 30 14

;