Besøg på Aalborg Kloster

med Inge Vestergaard


 I september har du mulighed for at komme på byvandringer i Aalborg, Hals og Løgstør. Vi benytter vores nyindkøbte audio-guide system, der gør det muligt at høre og opleve sammen, men med indbyrdes afstand.

Som medlem af KulturKlub Fokus kan du  frit vælge to af de forskellige ture, herefter betaler du 50 kr. pr tur.  Husk under alle omstændigheder at tilmelde dig

Max 30 deltagere pr. gruppe. Varighed ca. 1 ½ time. Længde max 2 km.  Er en tur fuldt booket forsøger vi at lave supplerende ture - følg med herom på vor hjemmeside.

 

 

Gitte Søndergaard bor på Aalborg Kloster og er en ofte benyttet guide på klosteret, - men også når krydstogtskibe kommer forbi er Gitte i flokken af guider der viser byens gæster omkring. Klosteret er netop nu på vej ind i en renovering. Derfor kan der være begrænsninger i hvor vi kan komme,. Men fortællingen om stedet er stadig lige stærk. Sammen med klosteret i Helsingør, er Aalborg Kloster landets mest velbevarede, - en eneståede bygning med rod i 1400-tallet. En spændende social historie kan fortælles herudfra, - men også den nyere tid rummer fine fortællinger.

Fokus Folkeoplysning - Strandvejen 19 - 9000 Aalborg - Tlf. 99 30 10 00 - Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk - CVR: 88 04 30 14

;