FairFortælling: Coronahistorier

Kom med, når det åbne netværk, FairFortælling, sætter spot på nordjyske fortællinger - denne gang vores personlige coronahistorier.
I panelet, der denne aften deler sine personlige historier med os, sidder:


Tony Skovsted,
Direktør, Destination Nord.


Mette Bonderup,
Hoteldirektør, Comwell Rebild Bakker & Comwell Hvide Hus.


Michael Qureshi,
Chefredaktør, MigogAalborg.


Og måske også dig?
FairFortælling har nemlig en open mic-spot, du som deltager kan indtage for at dele dine fortællinger sammen med panelet.
Aftenen er inklusiv lækker forplejning fra KaffeFair samt mulighed for at fortsætte snakken i vores torsdagsbar - eksklusivt for aftenens deltagere.


Hvem er vi?
FairFortælling popper up hos KafféFair/Fokus Folkeoplysning kvartalsvis, der som værter er en del af netværkets DNA, og inviterer et inspirerende panel bestående fede nordjyske profiler til at dele deres historier.


Bag netværket står:
Sina Harbo/Perspektivet Interessenetværk
Peter Boltau/Årets Leder 2019
Bjørn Salling, Direktør, Fokus Folkeoplysning & KaffeFair.


Vores mål er, at FairFortælling kobles på den forandringsproces, som coronakrisen har skabt, for at medvirke til at skubbe os nordjyder i en mere bæredygtig retning – med primær fokus på social bæredygtighed.
FairFortællings kernefunktion er at udfolde nordjyske fortællinger, der alle relaterer sig til bæredygtighed, primært social bæredygtighed, og forandringsprocesser, primært dem som coronakrisen har skabt.
Vi er et åbent netværk og har intet dyrt abonnement - du tilvælger de arrangementer, der har din interesse.
Vores primære værdi er bæredygtighed – socialt og under forandringsprocesser.


Vi glæder os til at se dig!
/Sina, Peter & Bjørn.

Fokus Folkeoplysning - Strandvejen 19 - 9000 Aalborg - Tlf. 99 30 10 00 - Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk - CVR: 88 04 30 14

;