Vi skal spise sammen i sikkerhed…. På Cafe Visa

Vi oplever en stor interesse for at være sammen. Vi oplever en stor interesse for at opleve sammen. Vi oplever en stor interesse for fællesskab. Derfor har vi udvalgt en række spisesteder hvor vi trygt kan være 30 personer sammen til spisning. Enkeltvis, par-vis eller i den sociale gruppe som man har etableret for sit fællesskab i disse tider. Vi sidder ved adskilte borde og får tallerken-servering!

Cafe Visa er en stor og rummelig restaurant for enden af Boulevarden ved indgangen til Kennedy-arkaden. Vi spiser ved enkeltstående borde med god mulighed for afstand. Vi skal spise en let frokost fra kortet og får dertil en øl eller vand.

Derpå skal vi på vandretur i det grønne i Aalborg centrum. Vi skal høre om grønne gårdrum på en vandring med arkitekt Sven Buch fra Boligselskabet Himmerland. Han var nemlig en meget aktiv part da Aalborg i 80-erne lagde fra land og markerede sig som skaber af nye spændende grønne gårdrum.

 

 

Fokus Folkeoplysning - Strandvejen 19 - 9000 Aalborg - Tlf. 99 30 10 00 - Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk - CVR: 88 04 30 14

;