Skagen blev mit liv

Højskolekredsen har besøg af Kresten Langvold & Kirsten Lind. De skal fortælle træk fra deres  liv på Skagen og om aktuelt (og gammelt) fra Skagen Museum  Du har mulighed for at være med. Kun få pladser.
Kresten Langvold startede sit liv på Skagen som tjener på Brøndums Hotel, men er i dag en skattet omviser på museet. Dertil en medie-stjerne på den moderne tids formidling via de såkaldte digitale medier. Han fortæller træk fra museets aktuelle liv. Vi skal bl.a. høre spændende nyt om P.S. Krøyers europæiske karriere… hvis billeder denne sommer er på ferie i den franske hovedstad Paris, hvor de har fået stor opmærksomhed.
Kirsten Lind er i dag indehaver på Kunstmuseet på Grenen. Tilfældigt blev hun sekretær for kunstmaleren Axel  Lind der ejede bygningen på Grenen og havde indrettet museum. Det blev hendes opgave at holde sammen på driften af museet ude i klitterne, - og efterhånden også på Axels liv. Da Axel er henved 100  siger han, at nu skal de også giftes; - og dermed bliver hun kone, direktør og nu indehaver af Axels Lind sidste kunstneriske projekt: Museet på Grenen.

Ledige pladserLedige pladser

Loading

Antal deltagere:


Læg i kurv

Loading

  Du har {{cart.length}} hold i kurven

Reservation udløber om {{timeoutString}}

Holdnummer
53972

Dato og tid
Ons 24.11.2021 10:00-12:00

Undervisningssted
FOKUS, Strandvejen 19
9000 Aalborg

Lokale
003 Event

Pris

100,- Almen

FOKUS Folkeoplysning
Strandvejen 19, 1. sal
9000 Aalborg
Telefon: 99 30 10 00
Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk
Facebook Instagram LinkedIn YouTube