Litteratur-vandring med Lis Sennenvald

Vi fortsætter forårets tradition med at lave små uforpligtende byvandringer i centrum af Aalborg. Ofte er de med lokalhistorisk indhold, andre gange med afsæt i arkitektur eller kunst. Fra tid til anden er der gæster med på vandringerne. Hold øje med vor hjemmeside og Facebook-gruppe om udvikling i program. Vi anvender audio guide system og er max. 30 på et hold.
Det er gratis for medlemmer af KulturKlub FOKUS at deltage. Øvrige deltagere må betale 50 kr. Husk tilmelding af hensyn til antal.

Vi skal på denne tur med bibliotekar Lis Sennenvald på opdagelse i byens centrum for at opsøge forfattere, deres liv og motiver i byens centrale miljø. Måske tænker du ikke på Aalborg som en speciel boglig by; - men her fandt Inge Eriksen og Jacob Ejersbo afsæt for et forfatter-virke. Her havde Hans Lyngby Jepsen og Jacob Paludan barndoms eller ungdomsår. En tur der kan give en god grund til fornyet læsning i efteråret der står foran os.
Ledige pladserLedige pladser

Loading

Antal deltagere:


Læg i kurv

Loading

  Du har {{cart.length}} hold i kurven

Reservation udløber om {{timeoutString}}

Holdnummer
53962

Dato og tid
Tir 14.09.2021 10:00-12:00

Undervisningssted
Vi mødes ved
9000 Aalborg

Lokale
Vor Frue Kirke

Pris

50,- Almen
0,- Medlem af kulturklubben

Fokus Folkeoplysning - Strandvejen 19 - 9000 Aalborg - Tlf. 99 30 10 00 - Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk - CVR: 88 04 30 14