Strikkesalon - med KAOS YARN

- farvepsykologi


Strikkesalon med MADSINE er en åben strikkeklub for alle. Vi mødes, hygger og strikker med dem vi sidder sammen med, mens vi nyder en lækker kagetapas fra KaffeFair og undervejs bliver beriget med et spændende oplæg og samtaler om strik og design.    

KAOS YARN
Farvepsykologi, bæredygtighed og kulørt garn
Pia Bojer som står bag KAOS besøger os på denne Strikkesalon. Det er Pias vision at inspirere til farvemod og til at udforske, hvad farver kan gøre for vores humør og velbefindende - med god samvittighed. KAOS YARN er grundlagt i 2017 med et fokus på bæredygtighed og strålende, modeskarpe farver og du forbinder måske KAOS YARN med kulørt, håndfarvet garn.
Men i 2020 blev tingene vendt på hovedet, da Pia Bojer trådte væk fra farvegryderne og i stedet satte sit eget garn i produktion – selvfølgelig stadig med smæk på farverne

Pia bliver ofte spurgt til navnet KAOS. Hun fortæller det er et navn, der har fulgt hende i mange år på sociale medier, og er et udtryk for at omfavne det uperfekte. ”Det er i KAOS at nye og ofte de bedste idéer opstår, og der vi bliver klogere på os selv. Det betyder ikke at kaos skal herske, men det er ufravigeligt en del af at skabe harmoni og balance.”, fortæller Pia. Blandingen af dansk og engelsk er valgt ud fra et ønske om at skabe blikfang og ud fra visuelle kvaliteter.  

Pia Bojer Larsen har skabt et garn af høj kvalitet og blødhed, med økologi sat i højsædet. Farveuniverset er udviklet ikke kun ud fra modebilledet, men også med fokus på hvordan farverne påvirker vores følelser og humør. Ved at bruge farvernes sprog kan vi udtrykke og opløfte os selv. Paletten viser en bred vifte af menneskelige karaktertræk, du kan gå på opdagelse i, så du kan finde dit naturlige farverige udtryk.
Kom og hør om garn og strik - og lidt om de overvejelser der sker bag kulissen som selvstændig.  

Strik får folk til at tale sammen, så vær ikke bange for at komme alene hvis du ikke kan lokke din mor eller nabo med. Det hele finder sted ved langborde i EVENT salen i FOKUS HUSET i Aalborg og MADSINE har åbent for salg og inspiration under hele arrangementet.

Vi tager forbehold for evt. ændringer i programmet og påpeger at det IKKE er tilladt at medbringe egen mad og drikke, heller ikke fra KaffeFair. Vi glæder os til at se jer!

Pris 185 kr. inkl. Kagetapas og kaffe/te. Der kan tilkøbes vin, øl og vand.

Afsluttet/aflystAfsluttet/Aflyst

Loading

Antal deltagere:


Læg i kurv

Loading

  Du har {{cart.length}} hold i kurven

Reservation udløber om {{timeoutString}}

Holdnummer
53081

Dato og tid
Tir 05.10.2021 19:00-22:00

Undervisningssted
FOKUS, Strandvejen 19
9000 Aalborg

Lokale
003 Event

Pris

185,- Almen

FOKUS Folkeoplysning
Strandvejen 19, 1. sal
9000 Aalborg
Telefon: 99 30 10 00
Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk
Facebook Instagram LinkedIn YouTube