Du har {{cart.length}} hold i kurven

{{shoppingCartTextDefinitions.timeoutExpireNote}} {{timeoutString}}

Din perfekte kop te

Har du taget dig selv i at hive din yndlingskop ud af opvaskemaskinen og vaske den op i hånden, fordi det er den helt perfekte kop til din te? På dette kursus får du muligheden for at lave din egen unikke tekop.

Først introducerer yogaterapeut Laima Mimo konceptet Ajurvedisk Dosha og deler viden om hvordan du kan vælge den hel perfekte te der passer dig bedst, samt hvordan du kan designe din kop for at optimere te oplevelsen. Du får også chancen til at nyde økologiske te fra Teafull i en pragtfuld te-meditation.


Nu er du klædt på til at fremstille din perfekte tekop, tekrus eller teskål. Du vil blive præsenteret for forskellige teknikker: modellering, drejeteknik, pladeteknik med mere. Når der skal pyntes er det kun fantasien der sætter grænser.

Vores keramikerundervisere Anna og Charlotte sørger for kyndig vejledning gennem processen og glaserer og brænder dit projekt, når det er tørt. Herefter kan du afhente dit færdige mesterværk.


Medbring madpakke eller tag et smut forbi KaffeFair hvis du bliver sulten undervejs. Kaffe, the og vand er til rådighed ved høflig selvbetjening hele aftenen i værkstedets tekøkken.

 

Se Din perfekte kop kaffe d. 12/8 ved at klikke HER

Loading

Vælg antal pladser:


Læg i Kurv

Loading

  Du har {{cart.length}} hold i kurven

Reservation udløber om {{timeoutString}}

Kursusnummer
53019

Dato og tid
Tor 19.08.2021 17:00-21:00

Undervisere
Charlotte Kongsbak
Anna Kristjana Jòhannsdottir

Undervisningssted
KERAMIKKEN
Strandvejen 17 B
9000 Aalborg

Lokale
Keramikværkstedet

Pris

550,- Almen

Del på Facebook

FOKUS Folkeoplysning
Strandvejen 19, 1. sal
9000 Aalborg
Telefon: 99 30 10 00
Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk
Facebook Instagram LinkedIn YouTube