Bæredygtighed i FOKUS

I FOKUS arbejder vi aktivt med FNs verdensmål om bæredygtig udvikling, og det viser sig mange afskygning i vores folkeoplysende organisation. Bl.a. vores arbejde med mål 3, Sundhed og Trivsel bliver meget konkret i vores bevægelsestilbud, som også dækker over PILATES AALBORGFOKUS Fitness og YOGA HUSET Aalborg. I  Små Job Med Mening arbejder vi også dagligt med mål 8, Anstændige jobs og økonomisk vækst, men vi kan og vil mere 

Derfor er bæredygtighed - nærmere betegnet bæredygtig dannelse også en del af FOKUS' vision for de kommende år. Som folkeoplysende organisation har vi et ansvar i at oplyse og inspirere til at tænke bæredygtigt, og foretage flere bæredygtige valg. 

Lone Belling er kommet med helt konkrete anbefalinger til det praktiske arbejde med omstilling til mere bæredygtighed:

✔ Gør det meningsfuldt
✔ Gør det attraktivt
✔ Gør det nemt
✔ Gør det synligt og sanseligt
✔ Gør det sammen

Ingen kan vel være i tvivl om, at bæredygtighed per definition er meningsfuldt. Derfor vil du også opleve flere initiativer fra FOKUS som både gør det nemt og attraktivt at agere mere bæredygtigt - og vi vil være synlige omkring vores tiltag! Derfor deler vi også her - sammen med Center for grøn Omstilling og Aalborg Kommune - 7 tips til hvor DU nemt kan træffe mere bæredygtige valg i den energikrise vi står midt i. 

Derudover har vi i FOKUS arbejdet med hvordan vi som organisation kan bidrage til en mere bæredygtig udvikling - både for ansatte og kursister. Der er kommet en del gode forslag på bordet, som vi vil arbejde med at implementere i den kommende tid. Allerede nu nyder det faste personale godt af, at KAFFeFAIR virkelig har formået at skabe en grøn frokostordning med smæk på smag, variation og lækkerhed. 

FOKUS Folkeoplysning
Strandvejen 19, 1. sal
9000 Aalborg
Telefon: 99 30 10 00
Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk
Facebook Instagram LinkedIn YouTube