Workshop: Blid yoga og yoga nidra (HOT)

med Mie Bech


Kom og deltag i en meditativ rejse indad.

Yoga Nidra betyder Yogisk Søvn, og er en praksis, der arbejder med dit underliggende sind.  Du vil blive guidet ned i forskellige bevidsthedsstadier, samt til at manifestere et brændende ønske i dit hjerte. Jeg vil guide dig ind i en tilstand, hvor din fysiske krop sover – mens dit mentale sind er vågent og bevidst.

Der vil være let flow til en start, så din krop herefter kan finde ro, og bevare sig i en liggende stilling cirka 45 min. Kom i behageligt tøj, uden smykker og andet der kan forstyrre kropslig og mental ro.

Husk at medbringe din egen yogamåtte og evt. et stort håndklæde/tæppe.

Early bird pris frem til d. 1/3 2021 - kr. 149 - herefter kr. 199

 


  • Yoga er for mig en lille egen-terapi  – både i rollen som elev og underviser! Yogaen giver et frirum, selvindsigt, fordybelse og nærvær, samt glæde og positiv energi. Det er dette jeg forsøger at formidle, gennem autencitet, åbenhed og nærvær. Du får en praksis med fokus på egenomsorg og næring til krop og sind. Der skabes balance mellem det dynamiske og det beroligende, med stort fokus på guidning, individuelle forskelle, udgangspunkter og behov.


Fokus Folkeoplysning - Strandvejen 19 - 9000 Aalborg - Tlf. 99 30 10 00 - Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk - CVR: 88 04 30 14

;