Workshop: Forårs Yin Yoga

med Mie Bech


Kom og tag del i denne nærende, beroligende Yin Praksis med Vinter/Forår i YOGA HUSET.

Yin yoga er en rolig og meditativ yogaform, baseret på bl.a. den kinesiske meridianlære. Via lange dybe stræk stimuleres kroppens bindevæv, muskler, led, organer og energistrømme, og via mindfulness trænes nærvær, accept, rummelighed ... Du vil opleve øget ro, koncentration, smidighed og velvære samt en forløsning af spændinger og blokeringer i krop og sind. Der vil indgå åndedrætsøvelser, liggende og siddende stillinger (2-5 min) samt afspænding. Der tages individuelle hensyn og stillingerne tilpasses den enkelte.

Husk at medbringe din egen yogamåtte og evt. et stort håndklæde/tæppe.

Early bird pris frem til d. 1/1 2021 - kr. 199 - herefter kr. 249


  • Yoga er for mig en lille egen-terapi  – både i rollen som elev og underviser! Yogaen giver et frirum, selvindsigt, fordybelse og nærvær, samt glæde og positiv energi. Det er dette jeg forsøger at formidle, gennem autencitet, åbenhed og nærvær. Du får en praksis med fokus på egenomsorg og næring til krop og sind. Der skabes balance mellem det dynamiske og det beroligende, med stort fokus på guidning, individuelle forskelle, udgangspunkter og behov.


Fokus Folkeoplysning - Strandvejen 19 - 9000 Aalborg - Tlf. 99 30 10 00 - Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk - CVR: 88 04 30 14

;