Blid yoga med yoga nidra med Maria Abildgaard

 

 

 

Nyd en to timers workshop med fokus på roen, nærværet i krop og sind, blidhed til åndedrættet samt en krop og et sind, der får et tiltrængt hvil. Vi arbejder med åndedrætsøvelser og rolige yogaøvelser, der sætter tankerne på pause, reducerer stress, lettere angst, bekymringer samt arbejder på at lade åndedrættet finde sin naturlige rytme. Vi afslutter workshoppen med en lang yoga Nidra. Yoga Nidra betyder yogisk søvn og er en liggende meditation. Du vil under en yoga Nidra lande i et blødt afslappende stadie mellem søvn og vågentilstand. Formålet med yoga Nidra er at få dig landet i en dyb, afslappet tilstand som på sigt bl.a. vil øge din koncentrationsevne, øge dit fysiske og mentale velbefindende samt efterlade dig med en generel dybere ro.

Det er to timer for dig, der gerne vil gøre lidt ekstra godt for dig selv, har brug for at lande lidt dybere i kroppen, ønsker at stilne tankemylder, finde en dybere ro samt for dig, der ønsker at mærke, hvad blid yoga og meditation kan gøre for at reducere stress og lettere angst.

Alle kan deltage, det er også for dig uden tidligere kendskab til yoga og/eller meditation

Kom i afslappet tøj, en ekstra trøje + varme sokker. Medbring egen yogamåtte, eget tæppe, bolster eller et pudebetræk/håndklæde til at ligge over en bolster.

Der vil blive serveret te fra Teafull.

Lør03.10.202014:00-16:00
Lør03.10.202014:00-16:00

Fokus Folkeoplysning - Strandvejen 19 - 9000 Aalborg - Tlf. 99 30 10 00 - Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk - CVR: 88 04 30 14

;