Sensommer hvilen: En restorativ workshop

Workshop


Forkæl dig selv med en restorativ praksis, som tilhører den blide meditative stil indenfor yoga. Her bruges der lange, støttede hvilestillinger for at hjælpe os med at opøve evnen til bevidst afspænding, samt at bruge meditation som en fysisk oplevelse. Oplev en praksis som skaber de bedste forudsætninger for at krop og sind kan genoplade og genopbygge sig selv.

På denne workshop med blid, hensynstagende og restorativ yoga får du mulighed for at vende fokus indad, stilne sindet og skabe nærvær i kroppen. Derved vil vi sammen udforske den indre verden, som er så fyldt med visdom og lindring. Gennem blide stræk og en afspændende praksis vil vi bringe kroppen tættere på balance og dermed skaber mere nærvær og overskud. Der vil være guidede meditationer og en masse hygge. 

Åben for alle niveauer.

Der vil blive serveret snacks og forfriskninger. 

Gitte Lindgaard er praktiserende yoga terapeut på Sjælland og har specialiseret sig indenfor den restorative yoga. Som én af de få indenfor sit felt i Danmark har vi sørget for at hente hende over til at undervise vores yogalærer aspiranter i kunsten at undervise mennesker med skader, sygdomme og udfordringer.

Fokus Folkeoplysning - Strandvejen 19 - 9000 Aalborg - Tlf. 99 30 10 00 - Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk - CVR: 88 04 30 14

;