Infomøde// Urban-Circle i YHAA

Efter Corona karantænen er der måske andre prioriteter, tanker og værdier som er dukket op for dig? Måske du har savnet fællesskabet, og har lyst til at genoverveje nogle ting og stille de vigtige spørgsmål og undersøge dit eget fulde potentiale sammen med andre kloge kvinder.

Kom forbi og hør mere om Urban Circle. En kvindecirkel, der lanceres i samarbejde med YOGA HUSET Aalborg, af Mette Hyldgaard Skovmose.

Et uforpligtende fyraftensmøde, hvor vi over en kop kaffe/te vil tale om, hvad en kvindecirkle kan byde på. Mette sætter ord på, hvad  intentionen med cirklen er, og hvad hun oplever, man kan få ud af at være med i cirklen. Du har mulighed for at lytte, men også at stille spørgsmål og få en fornemmelse af, om cirklen er noget for dig. 

PRIS: Info mødet er gratis

TILMELDING: Tilmeld dig her og send også gerne  en mail om din deltagelse til kontakt@mettehyldgaard.dk

PRAKTISK: Mødet er naturligvis tilrettelagt efter COVID-19 restriktioner og flyttes til Alrummet (2  sal i bygningen), hvis vi er flere end 14. Følg skiltning.

Læs meget merr om cirklen her: https://www.yogahusetaalborg.dk/immersions


Jeg hedder Mette Hyldgaard Skovmose og jeg er cand.mag i dansk og psykologi, intuitiv coach, meditationsmentor, foredragsholder og forfatter til bogen Giv dig tid, mor og onlineforløbet Gør din cyklus til din styrke. Jeg laver netværkscirkler for kvinder, Pauserum (et rum for yoga og meditation) og mødregrupper med fokus for mor.   

Du kan læse mere på min hjemmeside: www.mettehyldgaard.dk 

Ons24.06.202016:30-17:30
Ons05.08.202016:30-17:30

Fokus Folkeoplysning - Strandvejen 19 - 9000 Aalborg - Tlf. 99 30 10 00 - Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk - CVR: 88 04 30 14

;