Fra havn til banegaard. .

En by historisk vandring med Lars Bang Jensen


 I september har du mulighed for at komme på byvandringer i Aalborg, Hals og Løgstør. Vi benytter vores nyindkøbte audio-guide system, der gør det muligt at høre og opleve sammen, men med indbyrdes afstand.

Som medlem af KulturKlub Fokus kan du  frit vælge to af de forskellige ture, herefter betaler du 50 kr. pr tur.  Husk under alle omstændigheder at tilmelde dig

Max 30 deltagere pr. gruppe. Varighed ca. 1 ½ time. Længde max 2 km.  Er en tur fuldt booket forsøger vi at lave supplerende ture - følg med herom på vor hjemmeside.

 

 

Den korte gåtur fra Aalborg Havn til Aalborg Banegaard  ad Østerå og Boulevarden giver på en fin måde mulighed for at genopleve hele byens historie. Ved Algaden opstår i vikingetiden en handelsplads som skaber grundlag for middelalderbyens konsolidering med Aalborg som landet næststørste by. En by præget af et rigt handelsliv med blandt andet Norge. Industrialiseringen betyder en befolkningseksplosion som giver baggrund for den voldsomme vækst som etableringen af Boulevarden er udtryk for.

Fokus Folkeoplysning - Strandvejen 19 - 9000 Aalborg - Tlf. 99 30 10 00 - Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk - CVR: 88 04 30 14

;