Chain Breaker: Kontrol over egen sundhed

Bryd dine vaner og opnå kontrol over din egen sundhed


Har du tidligere forsøgt dig med livsstilændringer, såsom nye motions- og spisevaner, men er blevet mødt af uforudsete forhindringer, med evigt gentagende selvbebrejdelse som det endelige resultat!


Så er et foredrag om kontrol af egen sundhed lige noget for dig!
Dette foredrag, med Chain Breaker, dykker ned i det store spørgsmål om hvad der ligger til grund for den danske kultureltprægede overvægt.


-"Hvordan opstår overvægt?"
-"Hvilke vægttabstilgange har bedst dokumenteret effekt?"
-"Hvordan skaber vi en sund balance mellem både krop og sind?"


Foredraget kommer i dybde med spørgsmål som disse, og fokuserer på at give et klarere syn på hvordan vi, som mennesker, kan tage vare om egen sundhed

 

Prisen er inkl kaffe og kage.

 


Mit navn er Dennis. De første 18 år af mit liv brugte jeg på at finde en vej ud af overvægt samt dets negative følger. Medmennesker tænker generelt ”det kan da ikke være så svært? Skal man ikke bare lette røven?”. Men sundhed er langt mere kompleks end som så, og kan metaforisk føles som at være bundet af kæder, der synes umulige at undslippe. Min drøm mod personlig sundhed viste sine første tegn, da jeg begyndte at undre mig over min egen adfærd, tænke i løsninger, finde frem til en motionsform der interesserede mig og konstant udvikle mine tanker væk fra ”hvordan taber jeg mig?” frem mod ”hvorfor taber jeg mig ikke?”.

På knap et år smed jeg 1/3 af min kropsvægt (36 kg.) og var fuldt overbevist om, at det var lykkedes på grund af mit nye mindset og øgede videnshorisont.

Efterfølgende har jeg brugt de sidste 11 år på at søge svar på, hvad sundhed er, og hvordan den opnås på bedste vis. Min nuværende erfaring er således hentet fra utallige timers fritidsstudier, en bachelor i ernæring og sundhed, 7 års erfaring i rådgivning om motion og kosttilskud på detailplan, samt praktik/frivilligt sundhedsarbejde med diverse målgrupper som: børn, enlige mødre, udsatte unge, slidgigt, elitesport og overvægtige.

Jeg har således skabt en sundhedsfilosofi, der bygger på at viden og motivation som de vigtigste midler til at undslippe de fængslende kæder, der begrænser ens sundhed. Mine tre selvskabte leveregler hertil er derfor nu:

Sund fornuft og personlig frihed.
Alt mad er sundt mad – i de rette mængder.
Resultater skabes af glæde – ikke anstrengelser.

Fokus Folkeoplysning - Strandvejen 19 - 9000 Aalborg - Tlf. 99 30 10 00 - Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk - CVR: 88 04 30 14

;