Find stilhed ved at fotografere

Stilhed er essentielt for os mennesker. Uden stilhed bliver vi overbelastede og mister den indre kompasretning. I takt med at stilheden er blevet noget, vi for sjældent oplever, er interessen for at finde den steget markant. I denne workshop bruger vi kameraet til at finde stilheden i både det ydre rum, byrummet, og i det indre, mentale rum. Vi går først på opdagelse med kameraet på den stille måde og finder de stille steder. Bagefter ser vi sammen resultaterne af vores lille opdagelsesrejse, vores fotos og drøfter processen med optagelserne. Workshoppen introducerer til begrebet og fænomenet stilhed, dets sammenhæng med at fotografere og kommer ind på beslægtede begreber som zen-, mindful- og slow-photograpy.


Uddannet som cand. mag. i samfundsfag & psykologi, ph.d. i læring og kreativitet, certificeret yogalærer og er desuden selvlært kunstfotograf på baggrund af efteruddannelse og egne studier. Har skrevet og bidraget til et stort antal bøger inden for psykologi, filosofi og læring. Har studeret drømme igennem flere årtier. Arbejder som selvstændig vidensformidler, coach og fotokunstner. Sites: www.broedslev.dk & www.fotokunsten.dk.

Fokus Folkeoplysning - Strandvejen 19 - 9000 Aalborg - Tlf. 99 30 10 00 - Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk - CVR: 88 04 30 14

;