Skovbadning på Egholm

I efteråret får du igen muligheden for at ”bade” i naturen gennem meditation og nærvær under trækronerne. Skovbadning er en lidt anderledes skovtur, og nej du skal ikke have badetøj med – men du vil sikkert få en oplevelse af at krop og sind får et dejligt ”brusebad” af skovens beroligende lyde og dufte. Fra tidernes morgen har vi mennesker været tæt forbundne med naturen, men i takt med vores teknologiske udvikling, er noget at forbindelsen gået tabt.

Denne forbindelse vil vi prøve at genskabe ved at finde ro, kraft og styrke i naturen. Med en naturterapeut får du en dag i Egholms smukke natur, hvor vi går langsomt og stille og sanser os gennem skovens mange farver og lyde med nærvær, meditation og guidede øvelser. Skoven vil hjælpe os med at berolige nervesystemet, skabe jordforbindelse og fornyet livsglæde!

 
HUSK! Klæd dig godt på, hellere for meget end for lidt! Det hele foregår i roligt tempo, så det er vigtigt at du ikke skal fokusere på at hold varmen pga for lidt tøj. Pak en rygsæk med vand, madpakke, ekstra tøj, evt. solbriller, tæppe og liggeunderlag.
 
Bemærk: datoen er ændret i forhold til trykt program.


Susanne Nilsen er uddannet personlig træner, biopat og fysiurgisk massør, med mange års erfaring indenfor fitness og holdtræning. Susanne er i dag ansat ved Fokus Fitness, hvor hun er instruktør på flexholdene og i motionsrummet. Med Susanne får du både en tryg og sjov træning!

Fokus Folkeoplysning - Strandvejen 19 - 9000 Aalborg - Tlf. 99 30 10 00 - Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk - CVR: 88 04 30 14

;