Covid19 - Retningslinjer

Opdateret d. 28. Oktober 2020 VIGTIG INFORMATION VEDR. AFTENSKOLE UNDERVISNING...

Opdateret d. 28.10.20:

Hvad betyder de nye restriktioner for vores aftenskoleaktiviteter.
De nye restriktioner træder i kræft i morgen d. 29.10.20
 

 • Mundbind - hvor og hvornår:
  Mundbind/visir skal bruges, fra du træder ind i bygningen, og til du når det lokale, du skal være i. Mundbindet/visiret skal på igen, når du forlader lokalet og må først tages af, når du igen er ude af bygningen.
   
  Mundbindet/visiret må tages af under omklædning og herefter tages det på igen. (Svømmehold: Der skal bruges mundbind fra indgangen indtil man er på sin plads i omklædningsrummet. Herfra må man gå ind til svømmebassinet uden mundbind. )
  Mundbind/visir skal også bruges, hvis du er ude af lokalet kortvarigt, eksempelvis ved toiletbesøg.
   
  Glemmer du dit mundbind - kan du i KaffeFair købe mundbind til en 5'er..

 • Antal deltagere på holdet/kurset?
  Vi er i gang med at tilpasse alle hold med mere end 9 deltagere, så vi kan overholde kravet. Du får direkte besked fra administrationen eller din underviser, om hvordan dette påvirker dit hold. 
  Vores specialhold overholder allerede dette krav og forsætter derfor uændret.
   
 • Foredrag og kurser med "tavle undervisning":
  Vi kan stadig afholde foredrag og kurser med "tavleundervisning" - De nye retningslinjer giver os en undtagelse fra loftet på 10 personer ved foredrag og kurser, hvor der er tale om ”tavleundervisning”, hvor kursisterne vender i samme retning, fx mod en tavle eller lign. Her er det lokalets størrelse der afgør det maksimale antal deltagere.
   
  Ved disse kurser/arrangementer skal du bære mundbind, til du sidder på din plads.

 
Vi er her for at hjælpe!
Vi arbejder hårdt for at sikre jer og jeres aktiviteter - og sammen kan vi passe på os selv og hinanden.
Læs gerne de generelle hensyn her under! 


Vil du vide mere om brugen af mundbind/visir, kan du læse mere her:

https://www.sst.dk/da/corona/Forebyg-smitte/Mundbind-og-barrierer

 

--------------------------------------------------------------------------------

Opdatering d. 26.10.20:

Vi fortsætter som vi plejer - næsten da...

Alle hold med over 10 deltagere er aflyst i uge 44 - du får besked fra os herom, hvis du er deltager på et hold med over 10 deltagere inkl. underviser.


ℹ️ Vi er igen underlagt nye restriktioner på vores aftenskoleaktiviteter.

På de af vores aktiviteter, der har mere end 9 deltagere, er det blevet udskudt en uge. Der er sendt en mail de berørte kursister herom!

Efter Statsministerens og myndighedernes udmelding i fredags, er der blevet pålagt os nye restriktioner. Det blev nævnt, at det var vigtigt, at vi fortsat holder fast i vores kultur- og fritidsliv. Det er godt nyt for os, da vi kan fastholde vores allerede planlagte aktiviteter, næsten som vi plejer. Der er dog visse krav, vi skal opfylde, og de krav, er vi ved at danne os et overblik over. Vi vil løbende holde dig orienteret.

I dag, mandag den 26.oktober, starter en række forhandlinger med Kulturministeren. Der skal det afklares, hvordan de nye restriktioner skal implementeres i aftenskolen.

Vi kommer løbende til at melde ud, som vi får nyt, både på vores sociale medier samt på mail.

 

 

-------------------------------------
Generelle Hensyn:

 • Vis hensyn og hold afstand til dine medkursister.

 • Nys/host i dit ærme – IKKE i dine hænder.

 • Vask dine hænder tit eller brug håndsprit.

 • Bliv hjemme hvis du har symptomer på COVID-19. Vores undervisere må afvise dig, hvis du udviser symptomer og ikke har en gyldig årsag hertil.

 • Hvis du har rejst i områder, som frarådes af Udenrigsministeriet, skal du vente 14 dage med at deltage op dit kursus.

 • Døre og vinduer må kun betjenes af underviseren (sig til, hvis vinduer eller døre skal åbnes/lukkes).

 • Medbring din egen måtte og stort badehåndklæde til alle hold, hvor dette måtte bruges. Vi sælger yogamåtter i vores shop på Strandvejen 19.

 • Til yoga medbringes egne klodser, tæpper og bælter, hvis det er angivet i beskrivelsen at dette bruges. (pga. at disse ting ikke kan rengøres ansvarligt).

 • På øvrige aftenskolehold, hvor der bruges udstyr, koordineres dette af din underviser specifikt for hvert hold. Efter deltagelse på hold skal du selv spritte/vaske anvendt udstyr af, som anvist af din underviser, samt placere udstyret, hvor din underviser instruerer. Nogle timer vil derfor stoppe tidligere, fordi der er afsat tid til rengøring (højest 5 minutter).

 • Inden brug af skabe i omklædningen skal du selv afspritte disse med de opstillede spray du finder i omklædningsrummene (spørg din underviser, hvis du er i tvivl). Vi beder dig bruge skabene til dine ting, så bænkene er ledige til de næste. I omklædningen er der angivet hvor mange der må være af gangen.
 • Særligt på bassinhold, skal du holde dig orienteret om at der i omklædning kan være særlige inddelinger mellem herre- om dameomklædning. Hvis du er i tvivl kan vores administration kontaktes.

Fokus Folkeoplysning - Strandvejen 19 - 9000 Aalborg - Tlf. 99 30 10 00 - Mail: info@fokus-folkeoplysning.dk - CVR: 88 04 30 14

;