KulturKlubben

KulturKlub FOKUS er en succes som samler op mod 800 medlemmer om en række specielt tilrettelagt arrangementer. Nogle store, nogle små, men alle med et personligt præg, som sikrer dig en god oplevelse. Vi lægger vægt på at være sammen, - og at have tid til hinanden. I den praktiske afdeling giver vi alle en hånd med, når der er behov for det. Vi har et glad fællesskab, hvor vi tager os tid til en kop kaffe og en snak om oplevelser siden sidst. Måske synger vi en sang.
Vore arrangementer er også åbne for ikke medlemmer, så du behøver ikke at melde dig ind hvis at du først lige vil prøve om det er noget; ligesom du sagtens kan invitere en ven eller veninde med til et arrangement. En række af vore tilbud er tilrettelagt eller afvikles i samarbejde med andre arrangører. 

Medlemspakken forår 2018
Gratis for dig så snart du har betalt medlemsgebyret.
Bemærk ved de enkelte arrangementer om tilmelding er nødvendig eller ej.

 ________

Medlemspakken forår 2018 - en kort gennemgang
Peter Lund Madsen er på besøg den 4. februar kl. 13.00 i Musikkens Hus.  Han er en af tidens mange store formidlere, og vil forsøge at bringe os tættere på vor hjerne. Vi skal høre om hjernens udvikling og fantastiske måder at virke på. Afvikles i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og Musikken Hus.
Husk tilmelding. Du kan tilmelde dig ved at ringe til kontoret på tlf. 99 30 10 00 eller skrive til os på info@fokus-folkeoplysning.dk.
 
Bent Fabricius Bjerre & Trine Pallesen er på besøg den 17. februar kl. 19.30 i Musikkens Hus. Vi har tidligere i KulturKlub FOKUS haft glæde af et fortælle-show med Bent Fabricius. Det var en overraskende flot oplevelse at komme tæt på hans arbejdsmåde og store produktion gennem tiderne. Nu skal vi møde ham i et spændende samspil med Trine Pallesen og et lille show-band. Det sker på den flotte scene i Musikkens Hus, og vi kan forvente en fuld sal til den nordjyske begivenhed.
Husk tilmelding senest den  25. januar. Du kan tilmelde dig ved at ringe til kontoret på tlf. 99 30 10 00 eller skrive til os på info@fokus-folkeoplysning.dk.
 
Meditationskoncert torsdag den 22. februar kl. 19.00 i Vor Frue Kirke med Helen Davis og Palle Mikkelborg. I vort samarbejde med Vor Frue Kirke, kan vi indbyde til en speciel koncert. Mød to af landets førende musikere inden for jazz-genren. En meditations koncert som afvikles i forbindelse med Sognepræst Grethe Holmriis, der forlader kirken for at gå på pension.  Grethe Holmriis og Peter Schüsler medvirker.
Ingen tilmelding.
 
Forfatteren Anne Lise Marstrand Jørgensen har fået et meget stort publikum, med en serie af spændende bøger. Hun er på besøg den 27. februar kl. 14.00 i Vor Frue Kirke. Hun vil i en samtale med Sognepræst Karen Søe Pedersen bringe os tæt på hendes seneste bog ”Sorgens grundstof”. Det er tredje gang, at Anne Lise Marstrand Jørgensen besøger KulturKlub FOKUS. Hun er en meget dejlig forfatter, og har også et nærvær i samværet med publikum som du, hvis du er optaget af litteraturens væsen, ikke bør gå glip af.
Ingen tilmelding.
 
Vi får besøg af kammer-musikere fra Litauen den 11. marts kl. 14.00 i Musikkens Hus. Ciurlionis Kvartetten er Litauens nationale kammermusik ensemble. De har optrådt mange steder på kloden, og har også tidligere besøgt Aalborg. Koncerten afvikles i anledning af 100 året for gendannelse af den Litauiske stat. Koncerten indledes med en kort samtale mellem Rikke Helms og Lars Bang Jensen, der vil fortælle lidt om, hvad Litauen er for et land.  Der spilles musik af Ciurlionis, Ravel & Dvorak.
Husk tilmelding. Du kan tilmelde dig ved at ringe til kontoret på tlf. 99 30 10 00 eller skrive til os på info@fokus-folkeoplysning.dk.
 
Også i år er der mulighed for at bruge medlemskabet af KulturKlub FOKUS til at besøge Ordkraft.  Det enestående litterære arrangement afvikles den 5. til den 7. april på Nordkraft. For at få adgang skal du i dagene forinden afhente dit adgangstegn på kontoret Strandvejen 19. Ordkraftprogrammet vil snarligt kunne afhentes på landsdelens biblioteker og på vort kontor.
 
Sangerinden Charlotte Hjørringgaard er en af de faste samarbejdspartnere i vort fælleskab. Du kan møde hende i et samarbejde med Thomas Rewes ved en populært tilrettelagt koncert. Den bringer os på vandring i operaens og musicalens verden. Det sker den 19. april kl. 19.00 i Vor Frue Kirke.
Ingen tilmelding.
 
I Thy bor en mand der hedder Jørgen Vestergaard. Han har gennem et langt liv arbejdet med film. Du kender mange af hans film, men har måske ikke bidt dig fast i hans navn. Her kan du møde en hel kavalkade af Jørgens Vestergaards film. Vi viser film i 3 sale og du kan finde der store program på Lars´s hjemmeside: www.bangforlag.dk. Afvikles i samarbejde med KINOrama. Det sker på Skråen den 29. april kl. 10.00 – 18.00.
Ingen tilmelding.
 
Vi slutter vor sæson af i den mere alvorlige afdeling. Vi har sat Frederik Lindhardt stævne i Gug Kirke. For her er godt at være. Han vil fortælle om forløbet, da hans fader, Biskop Jan Lindhardt blev ramt af Alzheimers syndrom. Det sker i Gug Kirke den 7. maj kl. 16.00.
Ingen tilmelding.
 
*Du kan tilmelde dig ved at ringe til kontoret på tlf. 99 30 10 00 eller du kan skrive til os på info@fokus-folkeoplysning.dk
 
 

 _______

 

MEDLEMSSKABET KOSTER KR. 499/375* DU KAN TILMELDE DIG HER

Kulturklubbens aktiviteter planlægges og afvikles af kulturkonsulent Lars Bang Jensen.  Lars kan kontaktes på tlf. 53 29 44 07  eller via mail: bangforlag@gmail.com se også Lars' hjemmeside her. Ved alle arrangementer lægger vi vægt på, at du får mere end en kulturel oplevelse. Som regel følger vi oplevelsen op med et oplæg, eller en debat. Og så betyder det sociale fællesskab også en del. Medlemsskabet giver dig også RABAT på en række spændende og unikke oplevelser, samt tilbud om nye spontane arrangementer. 

Medlems-beviser udleveres ved gratis-arrangementerne, eller kan afhentes på kontoret.

*Prisen forudsætter at du er fyldt 65 år eller er førtidspensionist og bosiddende i Aalborg Kommune. For andre er prisen kr. 499,- 

-----------------------------------------------------------------------------------------

Som medlem af KulturKlub FOKUS får du:

  • Medlemspakken
  • Rabat på ca. 30 kulturelle arrangementer
  • En kop kaffe/the ved køb af billet i "Biffen".
Medlemskab dokumenteres ved køb.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Besøg Kulturklubbens samarbejdspartnere

En række af vores tilbud er tilrettelagt eller afvikles i  samarbejde med andre arrangører.
Her under finder du links til nogle af vores samarbejdpartnere: