Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Forårs restorativ workshop

Workshop

Så er vi gået ind i foråret. Blomsterne begynder at springe ud og vores energi bliver mere udadvendt. Ligesom naturen begynder vi at spire. Gennem blide stræk og en afspændende praksis vil vi bringe kroppen tættere på balance og dermed skaber vi nærvær og overskud. Vi vil skabe plads til forårets spiren. Der vil være guidet meditationer og en masse hygge. 
 
Restorativ yoga er den blideste form for yoga der findes.Her bruger vi rekvisitter til at støtte kroppen, der anbringes i stillinger, der virker dybt afslappende og udstrækkende. 
 
Utallige undersøgelser viser, at disse stillinger har en dybt helende virkning på både krop og sind. F.eks. kan restorativ yoga mindske angst og stress. Restorativ yoga udmatter ikke kroppen, men efterlader dig med et stort velbehag og fornyet energi. 
 
Åben for alle niveauer.
Der vil blive serveret snacks og forfriskninger. 
 
Gitte Lindgaard er praktiserende yoga terapeut på Sjælland og har specialiseret sig indenfor den restorative yoga. Som én af de få indenfor sit felt i Danmark har vi sørget for at hente hende over til at undervise vores yogalærer aspiranter i kunsten at undervise mennesker med skader, sygdomme og udfordringer.
 
 
 

 
 
 
Holdnr.
50513
Dato
13.03.2020
Ugedag
fredag
Tidspunkt
Kl. 16:00 - 19:30
Underviser
Gitte Lindgaard
Adresse
FOKUS, Strandvejen 19, 9000
Lokale
Lila 1
Holdtimer
4,70
Mødegange
1
Pris (DKK)
350
Almen

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 113.03.202016:00 - 19:30FOKUS, Strandvejen 19