Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

International yoga dag

YOGA HUSET Aalborg vil gerne fejre International Yoga Dag sammen med alle vores skønne medlemmer samt venner af huset. Maj og Maria inviterer til en YIN/YANG-workshop med efterfølgende fællesspisning med mad fra KaffeFair.
Hvad er International Yoga Dag?

I 2014 opfordrede Indiens Premierminister, Narendra Bod, alle verdensledere om at vedtage, at én dag på året skulle være dedikeret en International Yoga Dag. En dag, hvor man kunne sætte fokus på yogaens sunde aspekter; harmonien mellem menneske og natur, en holistisk tilgang til sundhed og velvære samt en større bevidsthed omkring de klimaforandringer vi står overfor. Dagen blev vedtaget i FN til at blive den 21.juni. Den dag er der solhverv på den nordlige halvkugle og vintersolhverv på den sydlige halvkugle. Det betyder, at nat og dag er lige lange ved Ækvator – med andre ord, en dag i perfekt balance. 

International Yoga Dag blev første gang afholdt i 2015 og bliver afholdt i mere end 180 lande verden over. 

Vi håber, vi ses til en hyggelig eftermiddag på yogamåtten, hvor du på egen krop mærker den gavnlige effekt ved at balancere mellem den dynamiske YANG og den rolige YIN.

Progammet for dagen:
Kl.16.00-17.30 YIN/YANG Yoga
Kl.17.30-? Fællesspisning – KaffeFair tilbyder en lækker vegetarisk ret med årstidens grønt til kun 69kr. (hvis vejret tillader det, kan vi medbringe maden til en grøn udendørs plet) – medbring selv drikkevarer eller køb hos KaffeFair. 

Pris: Èt klip for medlemmer / Ikke-medlemmer 149 kr. Alle deltagere modtager en ”goodiebag” med små gaver fra vores søde samarbejspartnere

Bestilling af mad skal ske senest torsdag den 13.juni til maria@yogahusetaalborg.dk  - du vil herefter modtage en bekræftende mail med betalingsoplysninger.

Holdnr.
90073
Dato
21.06.2019
Ugedag
fredag
Tidspunkt
Kl. 16:00 - 18:30
Underviser
Maria Abildgaard Haladyn
Adresse
FOKUS, Strandvejen 19, 9000
Lokale
Lila 2
Holdtimer
1,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
Gratis
Medlem af YOGA HUSET
 
149
Ikke-medlem

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 121.06.201916:00 - 18:30FOKUS, Strandvejen 19