Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Workshop: Ayurveda - yogas medicinsystem

 

Workshop m. foredrag

Ayurveda betyder ”livets videnskab” og er et medicinsystem der er udviklet i Indien for mere end 4000 år siden. Ayurvedaen har en holistisk tilgang til kroppen og sindet. Det har med formål at skabe et sundt og velafbalanceret legeme og sind. Ayurvedaen tager udgangspunkt i kosten, livsstil og bevægelse.
I ayurvedaen findes der tre grundprincipper (dosha) – vata, pitta og kapha. Disse tre grundprincipper er alle repræsenteret inden i os, men sammensætningen af dem varierer fra person til person og er dem der afgør din unikke kropsstruktur og personlighed. Når vi lærer vores unikke sammensætning at kende er det nemmere for os at leve et mere balanceret liv.
Der vil være forslag til, hvilken slags mad du burde spise, hvor meget (eller lidt) du burde sove, hvilken form for bevægelse, osv. alt efter hvilken sammensætning du har.
Udover at vi som mennesker har en bestemt kodning af disse principper, så er doshaerne også tilstede i naturen. Vi kan inddele døgnets rytme, sæsoner og generelt livet i disse kategorier.
Når vi lærer vores unikke sammensætning at kende skaber det en ramme for at forstå os selv bedre.
Denne workshop vil give dig en forståelse for de tre doshaer, hvad de betyder netop for dig og hvordan du ud fra dem kan skabe en hverdag i mere balance.
Du vil også få en indsigt i, hvad tegnene for ubalancer er og hvordan du afhjælpe ubalancerne via. kost, bevægelse og daglig rytme.
Du vil modtage en skriftlig test, hvor igennem du kan lære din sammensætning at kende.

Din underviser er Stine Brink:
Stine havde sit første møde med yogaen tilbage I 2004, i en alder af 14år. Mødet med yogaen blev vejen ud af daglige rygsmerter og vejen mod større selvforståelse, bevidsthed og vejen til at genoprette styrken og fleksibiliteten i kroppen igen, efter hun brækkede ryggen som 11årig.
Dette startede ud som en ’en-gang-om-ugen’ praksis, men blev hurtigere mere integreret i Stines liv. I en alder af 17 begyndte Stine at drømme om livet som yogaunderviser, og dette blev en realitet i 2011.
Stine er både trænet indenfor Ashtanga yogaen, og senere hen i Anusara yogaen. Hun har en grundig (og lidt nørdet tilgang) tilgang til opbygning af klasser, alignment i stillingerne, kroppens anatomi og vejrtrækningsrytme, der gør at du vil føle dig i sikkre hænder og overgive dig til flowet.
Udover en konstant fordybelse af yogaen, så studerer Stine også Ayurveda, det gamle indiske medicinsystem som er en søstervidenskab til yogaen. Ayurvedaen har været en integreret del af hendes liv de sidste 7 år, og hun er meget passioneret omkring dens healende og forebyggende kræfter. Hun bruger Ayurvedaen til at leve i balance med naturen rytme og hendes egen natur. Dette dele hun med passion. Læs mere om Stine her: www.stinebrink.com

Holdnr.
90049
Dato
10.02.2019
Ugedag
søndag
Tidspunkt
Kl. 14:30 - 16:30
Underviser
Stine Brink
Adresse
FOKUS, Strandvejen 19, 9000
Lokale
Surya
Holdtimer
2,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
350
Almen

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 110.02.201914:30 - 16:30FOKUS, Strandvejen 19