Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Workshop: Twisting

 

Din underviser er Stine Brink:
Stine havde sit første møde med yogaen tilbage I 2004, i en alder af 14år. Mødet med yogaen blev vejen ud af daglige rygsmerter og vejen mod større selvforståelse, bevidsthed og vejen til at genoprette styrken og fleksibiliteten i kroppen igen, efter hun brækkede ryggen som 11årig.
Dette startede ud som en ’en-gang-om-ugen’ praksis, men blev hurtigere mere integreret i Stines liv. I en alder af 17 begyndte Stine at drømme om livet som yogaunderviser, og dette blev en realitet i 2011.
Stine er både trænet indenfor Ashtanga yogaen, og senere hen i Anusara yogaen. Hun har en grundig (og lidt nørdet tilgang) tilgang til opbygning af klasser, alignment i stillingerne, kroppens anatomi og vejrtrækningsrytme, der gør at du vil føle dig i sikkre hænder og overgive dig til flowet.
Udover en konstant fordybelse af yogaen, så studerer Stine også Ayurveda, det gamle indiske medicinsystem som er en søstervidenskab til yogaen. Ayurvedaen har været en integreret del af hendes liv de sidste 7 år, og hun er meget passioneret omkring dens healende og forebyggende kræfter. Hun bruger Ayurvedaen til at leve i balance med naturen rytme og hendes egen natur. Dette dele hun med passion. Læs mere om Stine her: www.stinebrink.com

Let’s twist it out! Twists er fantastiske for kroppen og har mange gode egenskaber, når vi udfører dem korrekt og med sikkerhed. Twists hjælper os til at genoprette den naturlige bevægelighed for ryggen, forberede vores cirkulation i kroppen, de er energigivende og styrkende.
Til denne workshop vil vi arbejde med, hvordan vi bedst muligt kan åbne kroppen og forberede den på twists. Vi lægger ud med en lille introduktion til kroppens anatomi i forhold til twists. Det vil blive efterfulgt af en hatha flow, i et roligt tempo, hvor vores formål vil være at forberede kroppen til at twiste og samtidigt med vil du blive introduceret til en progression af twistende stillinger.
Du vil lære, hvordan du kan bruge din vejrtrækning og din core til at få mest muligt ud af dine twists.
Vi vil både arbejde med liggende, siddende, stående og balancerende twists. I nogle af de twists vi skal arbejde med, vil der være mulighed for at lave et bind, derfor vil vi arbejde med en grundig opvarmning af skuldrene også.
Gennem flowet vil vi stoppe op, diskutere stillingerne, gøre plads til spørgsmål og afprøvelse af forskellige teknikker og tilgange til twists.
Denne workshop er egaet måde til nye og erfarne yoga udøver.

Holdnr.
90048
Dato
09.02.2019
Ugedag
lørdag
Tidspunkt
Kl. 14:30 - 16:30
Underviser
Stine Brink
Adresse
FOKUS, Strandvejen 19, 9000
Lokale
Surya
Holdtimer
2,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
350
Almen

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 109.02.201914:30 - 16:30FOKUS, Strandvejen 19