Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Workshop: Thilde Vesterby - Yoga for fertilitet

Workshop

Prøver du på at blive gravid?
 
Thilde Vesterby er aktuel med bogen FRUGTBAR – Yoga, der booster din fertilitet. Mental førstehjælp, der bevarer din forstand. Og i den anledning inviterer YOGA HUSET til en workshop med fertilitetsfremmende yoga.
 
I løbet af en 4 timers workshop lærer du om stressens indflydelse på vores fertilitet og hvordan, den reduceres i kroppen. Du lærer yogastillinger, der skaber blodgennemstrømning til din livmoder, dine æggestokke og æggeledere, samt de ligamenter, der holder det hele på plads. Vi laver øvelser, der skaber mobilitet omkring bækken, sacrum og hofter og omkring lændehvirvlerne, der har nerveforbindelser til de reproduktive organer. Vi løsner og strækker bindevæv og muskler, der måske er blevet spændte og rigide af en ikke så optimal holdning, og du skaber blodcirkulation til bækkenområdet. Alt sammen ting der fremmer kroppens naturlige fertilitet.
Thildes Fertilitetsfremmende yoga består af yin-yogastræk, der fysisk forbereder kroppen på graviditet samt øvelser fra Mojzisovas fertililetsfremmende øvelsesterapi, der har forskningsmæssigt belæg for at fremme graviditetschancen hos visse kvinder. Ydermere laver vi praksisser, der lærer dig at være til stede i nuet i stedet for hele tiden (måske) at tænke i graviditetstests, behandlinger, veninders graviditeter, scanninger og tegn på, om det nu lykkes denne gang.
Thildes bog FRUGTBAR bygger på forskning om stress’ indvirkning på vores evne til at blive gravide og på studier, der viser, at stressreducering og yoga kan fremme vores fertilitet. Du kan købe en signeret udgave af bogen til workshoppen.
Du kan deltage hvad enten, du forsøger at blive gravid derhjemme, skal eller er i IUI-, IVF- eller ICSI-behandling, har mistet en graviditet eller har børn i forvejen. Til workshoppen skaber vi et trygt og fortroligt rum, hvor der er fokus at genfinde troen på at kroppen godt kan. Der kræves ikke forudgående kendskab til yoga.

Læs mere om bogen her: www.thildevesterby.com/frugtbar
Holdnr.
90024
Dato
06.10.2019
Ugedag
søndag
Tidspunkt
Kl. 13:00 - 17:00
Underviser
Thilde Vesterby
Adresse
FOKUS, Strandvejen 19, 9000
Lokale
Lila 1
Holdtimer
5,32
Mødegange
1
Pris (DKK)
600
Almen

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 106.10.201913:00 - 17:00FOKUS, Strandvejen 19