Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Efterår og Hvilen: En restorativ workshop

Workshop

Det er tiden til at fylde dit væsen. Jeg inviterer dig til at nære din sjæl for det der skal komme. Efteråret går på held og sammen med sommeren har naturen sødet vores sanser og nu bliver vi båret ind i vintermørket, hvor vi alle må gå. 
Så det er tid til at nære din sjæl min kære og vid, at hvert øjeblik tilbragt i dyb ro nærer din sjæl og frigiver den ind i dyb glæde.  
 
På denne workshop med blid, hensynstagende og restorativ yoga får du mulighed for at vende fokus indad, stilne sindet og skabe nærvær i kroppen. Derved vil vi sammen udforske den indre verden, som er så fyldt med visdom og lindring.
 
Gennem blide stræk og en afspændende praksis vil vi bringe kroppen tættere på balance og dermed skaber mere nærvær og overskud. Der vil være guidede meditationer og en masse hygge.
  
 
Åben for alle niveauer.
Der vil blive serveret snacks og forfriskninger. 
 
Gitte Lindgaard er praktiserende yoga terapeut på Sjælland og har specialiseret sig indenfor den restorative yoga. Som én af de få indenfor sit felt i Danmark har vi sørget for at hente hende over til at undervise vores yogalærer aspiranter i kunsten at undervise mennesker med skader, sygdomme og udfordringer.
 
 
 

 
 

 

Holdnr.
49513
Dato
08.11.2019
Ugedag
fredag
Tidspunkt
Kl. 16:00 - 19:30
Underviser
Gitte Lindgaard
Adresse
FOKUS, Strandvejen 19, 9000
Lokale
Lila 1
Holdtimer
4,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
350
Almen

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 108.11.201916:00 - 19:30FOKUS, Strandvejen 19