Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

De 5 Tibetanere - workshop

”De fem tibetanere” eller den gamle hemmelighed om ungdommens kilde er en række forbløffende enkle, men alligevel særdeles effektive energiøvelser baseret på yogatraditionen. Eller måske er det lige omvendt, at disse øvelser netop er yogaens rødder. Hvem ved? 

På workshoppen vil du få kendskab til historien bag øvelserne, kroppens syv energihvirvler (de syv endokrine kirtler), hvad indflydelse de har, og hvorfor det er så vigtigt, at de roterer hurtigt og med samme hastighed. Du vil få undervisning i øvelserne, og mærke på egen krop, hvad de gør og dermed forhåbentlig blive inspireret til at fortsætte derhjemme. Mit mål med workshoppen er, at du vil få lyst til at bruge bare fem til ti min hver morgen på disse øvelser og opleve mere energi, mere indre ro og en bedre balance i din krop og i dit sind.

 

Holdnr.
48464
Dato
02.02.2019
Ugedag
lørdag
Tidspunkt
Kl. 10:00 - 12:30
Underviser
Hanna Sofia Larsen
Adresse
FOKUS, Strandvejen 19, 9000
Lokale
Viveka
Holdtimer
3,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
275
Almen

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 102.02.201910:00 - 12:30FOKUS, Strandvejen 19

 

Jeg er uddannet Golden Wings Chi Gong instruktør ved Sanne Andersen, Zoneterapeutskolen i Aalborg.  Formen golden wings chi gong er udviklet af Mike Robinson i England.

Derudover er jeg uddannet sygeplejerske, zoneterapeut, øreakupunktør, kostvejleder og lydterapeut og har hermed grundlæggende kendskab til at arbejde med krop og sind. Jeg bor i en lille landsby uden for Aalborg, hvor der er højt til himlen og tæt på naturen. Jeg har dyrket yoga gennem mange år, og de sidste mange år nu også chi gong. Jeg elsker naturen og færdes meget i den, og så er jeg vinterbader.