Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Susse Wold i bevægelse

 

Er du medlem af KulturKlub FOKUS er dette arrangement gratis for dig og du behøver ikke at tilmelde dig.

Her er en sjælden mulighed for at møde Susse Wold. For 10 år siden udkom Susse Wolds erindringsbog ”Fremkaldt”. Nu har hun udsendt en ny bog, der tager temperaturen på hendes liv netop nu. Bogens titel er ”Bevægelse”. Den er afsæt for hendes foredrag.

 

Susse fortæller med sin humor og varme om at leve et farverigt liv på Hawaii, om selvudvikling i regnskoven og om at sidde fast i mudder omgivet af løver på safari i Kenya. Vi skal også med til en begravelse på Stillehavet, for livet har sine bølger af kærlighed og tab. Det er er midt i den bevægelse, at vi skal møde vores store skuespillerinde. For Susse handler livet om at turde bringe sig selv ud i nye situationer, hvor man bevæger sig og bevæges. Kun på den måde bliver vi belønnet med ny viden og udvikling i en verden, der aldrig er statisk. Og vi finder lysten til at tage 10 år til.

 * * * * *
-  Ajourpress, Rud Kofoed
”At blive gammel er som at blive beskyldt for en forbrydelse, man aldrig har begået. Jeg nægter mig skyldig.” Det siger Susse Wold i sin nye medrivende, livsforelskede bog ’Bevægelse’ … Susse er klar til livet efter de 80 og synger som sin mor: ’Det er sjovt at være til, man sku’ aldrig være andet’.’Bevægelse’ giver lysten.
 

 

Holdnr.
49946
Dato
10.11.2019
Ugedag
søndag
Tidspunkt
Kl. 14:00 - 15:30
Underviser
Ikke oplyst
Adresse
Nordkraft,
Lokale
Skråen
Holdtimer
1,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
180
Almen
 
Gratis
Medlemspris - KULTURKLUB FOKUS

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 110.11.201914:00 - 15:30Nordkraft