Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Kartoffelaften

Denne aften byder på en tur rundt om alle sider af kartoflen. Vi starter med aftensmad på KaffeFair,
hvor der bl.a. vil blive serveret 3 forskellige kartoffelretter tilberedt af lige den kartoffelsort der er egnet til formålet.
Derefter vil Henrik Pedersen fortælle om kartofler. Vi starter i køkkenhaven, med tips til at få de tidligste kartofler, gode råde om forspiring, lægning, gødskning og kartoflernes pasning, samt lidt om de sygdomme der kan ramme kartoflen.
Hvilken sort skal jeg vælge? Måske får du ikke det præcise svar på dette, men vi vil komme omkring en del af de utallige sorter der findes, ligesom der vil være en udstilling af nogle spændende sorter – både nogle der er i produktion i dag, og nogle af de der er på vej.
Vi vil følge kartoflen til køkkenet og snakke om kartoffeltyper og egenskaber i køkkenet og måske sniger der sig en enkelt inspirerende opskrift med.
Henrik Pedersen er som Agrochef på kartoffelmelsfabrikken professionelt forankret i kartofler, med mange års erfaring både med dyrkning af spisekartofler, læggekartofler og kartofler til kartoffelmel. Derudover privat entusiastisk dyrker af de tidligste kartofler, og medstifter af ”kartoffelklubben”, en klub for bla. kokke med forkærlighed for udvikling af kartoflen i køkkenet.

Inkl. aftensmad, ekskl. drikkevarer.

 

 

 

 

 

Holdnr.
48973
Dato
11.03.2019
Ugedag
mandag
Tidspunkt
Kl. 18:00 - 21:00
Underviser
Ikke oplyst
Adresse
FOKUS, Strandvejen 19, 9000
Lokale
003 Event
Holdtimer
1,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
165
Almen
 
150
Medlemspris - KULTURKLUB FOKUS
 
150
Medlem af haveselskab

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 111.03.201918:00 - 21:00FOKUS, Strandvejen 19