Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Henrik Wivel - lys og skygge og det underfulde…

Er du medlem af KulturKlub FOKUS er dette arrangement gratis for dig og du behøver ikke at tilmelde dig.

Højskole-dage i Vor Frue Kirke

Det er godt at prøve noget nyt engang imellem – og det gør vi med ”Højskoledage i Vor Frue Kirke”. KulturKlubben er blevet indbudt, og er med til at afvikle en række spændende aktiviteter i den skønne kirke ved Algade. Ved arrangementerne får vi mulighed for at opleve Christian Mejdahl, Lisbeth Solmunde Michelsen, Jakob Ørnbjerg og Henrik Wivel, samt en koncert med Anders Singh Vesterdahl & Henrik Goldschmidt. Der udkommer en specialfolder om programmet, som kan afhentes på FOKUS’ kontoret fra 1. februar.

 

Henrik Wivel - lys og skygge og det underfulde…

Forfatter Henrik Wivel viser billeder og fortæller om forbindelseslinjerne mellem kunsten og det underfulde, som beriger vor eksistens og giver den dybde. Og han viser videre, hvordan kunstens forhold mellem lys og skygge ikke kun afspejler menneskelivets lys og skygge, men også henter kraft og inspiration i kristendommen. Skyggelivet er ikke kun negativt bestemt, tværtimod er skyggen en særlig, helt fortættet indånding af lyset og dets kraft. Lys og skygge er dybt afhængige af hinanden, ligesom vi mennesker rummer begge dele i vort sind.

Henrik Wivel er dr. phil., kritiker og forfatter til en lang række bøger om litteratur, billedkunst, arkitektur og film herunder Perlen (2001) og Skyggeliv (2014).

Henrik Wivel er een af tre brødre: Peter, Henrik og Michael Wivel. 3 personligheder som hver på deres felt har skabt et forfatterskab af udsøgt kvalitet. Kom indenfor i Vor Frue Kirke og på check på Henrik.

Holdnr.
48924
Dato
07.03.2019
Ugedag
torsdag
Tidspunkt
Kl. 14:00 - 16:00
Underviser
Ikke oplyst
Adresse
Vor Frue Kirke, Niels Ebbesensgade 2, 9000
Lokale
Kirken
Holdtimer
1,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
50
Almen
 
Gratis
Medlemspris - KULTURKLUB FOKUS

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 107.03.201914:00 - 16:00Vor Frue Kirke