Du kan søge bl.a efter kursusemne, holdnavn eller -nr, dag, tidspunkt, underviser, postnr. og stednavn.

Charcuteri & Pølsekursus

 

Man kan sagtens fremstille pølser og andre charcuterivarer hjemme i sit køkken. Kender man de forholdsvis få grundregler og teknikker kan man fremstille mange lækre pølser, der garanteret smager bedre end det meste, der kan købes i butikkerne. Du lærer om råvarer, krydring, grundteknikker til fremstilling men også om efterbehandling som røgning, tørring og modning. Du får pølser med hjem, og som altid arbejder vi økologisk på Halkær.

Underviser:slagtermester, pølsemester, tv-kok mm Michael Museth

Dagens program:

• Velkomst med kaffe og brød
• Introduktion til grundprincipperne for pølsefremstilling samt efterbehandling og lagring.  Lidt historie om de forskellige pølsetyper der skal arbejdes med.
• Vi sætter ost i gang og arbejder med forskellige pølsetyper og charcuteri.        
• Let frokost .
• Vi arbejder videre.    
• Gør klar til evt. efterbearbejdning og videre lagring.
• Vi runder af med oprydning og kaffe med lidt kage.

Holdnr.
50202
Dato
04.04.2020
Ugedag
lørdag
Tidspunkt
Kl. 09:30 - 15:30
Underviser
Michael Museth
Adresse
Halkær Kro, Halkærvej 59, 9240
Lokale
Kroen
Holdtimer
1,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
750
Almen

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 104.04.202009:30 - 15:30Halkær Kro